2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین نظراتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مثل من.. یکی میگه مهم نیس قدش..یکی میگه ضایس.. یکی میخنده..یکی میگه مهم نییس  نمدونم چکار ک ...

از دید خیلیا همه چی تمومه .خوبه. ولی من بخاطر قد و وزنش چشم رو آپشنا دیگه ش بستم.

اکر ب نتیجه رسیدی ب منم بگوو.

میترسم موقعیت دیگه ب این خوبی گیر نیاد

ببین وزنش 87 .. باید وزنش بالاتر باشه بنظرم

نمیری دختر،وزن۸۷قد۱۹۰،حالا چاقشم میکنی 😄،عزیزم خوبی و بدیاشو بنویس،باهم بیرون برین،کنارش وایسا،عکس قدی دونفره بگیرین،ببین حست کنارش چجوریه،ببین بیرون رفتنی انقدر آقا و جنتلمنه ک اصلا یادت بره قدش یا نه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اخه من مثل بچه ش نمیشم😂😂

خیلیم گوگولی میشی پیشش😍

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نمیری دختر،وزن۸۷قد۱۹۰،حالا چاقشم میکنی 😄،عزیزم خوبی و بدیاشو بنویس،باهم بیرون برین،کنارش وایسا،عکس ...

ببین یه چی بگم بخندی.. متر ورداشتم گذاشتم به دیوار رو 190 یه علامت با دیوار زدم بعد کنارش 165 ک خودم باشمو علامت زدم سه تا سروگردن ازمن بلندتره😂.. مامانم رسید گف پ داری چکاررررر میکنی😂

ببین یه چی بگم بخندی.. متر ورداشتم گذاشتم به دیوار رو 190 یه علامت با دیوار زدم بعد کنارش 165 ...

عزییییزم،حساسیتت ب جاست،ولی اگه خونوادت اجازه میدن بیشتر اشناشید ببین مهرش ب دلت میشینه یانه

خانوادم اوکی هستن.. مشکلی ندارم با بیرون رفتن

چ عالی،پس باهاش بیشتر وقت بگذرون

ببین وزنش 87 .. باید وزنش بالاتر باشه بنظرم

وزن من 85 قدم 178

دخترم بلندش خوب نیس انقد و پسرشم از نظر من 

بعدم تفاوت قد بین جفت و اینا خیلی مهم اخه

ولی من چون بدنسازم دوس داشتم 188 بودم

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...