2777
2789
عنوان

اگه بچه ۱۶ ماهه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 53 پست
ن بابا حرف زدن و شیطنتش ک عادیه نگرانی نداره اصلااا💞 مشکل غذانخوردن و ک اکثر بچه ها دارن .. ببرش د ...

تا الان خیلی صبر کردم اما امروز صبح داشت بازی میکرد که گوله اشکام جاری شد اونقد گریه کردم که سردرد گرفتم بعد ۱۵ سال این بچه رو خدا بهم داد اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان خیلی صبر کردم اما امروز صبح داشت بازی میکرد که گوله اشکام جاری شد اونقد گریه کردم که سردرد گ ...

اهاااااان پس بگوو بخاطر همین حساسی .. ن خودتو اذیت نکن و بچتو با هیچ بچه دیگ ای مقایسه نکن بدترین کاره 

بله زود میره سمتشون نازشون میکنه

پس تمام همه چیز اکیه و اینکه مولتی و آهن خوب بدید غذاهای مقوی بدین هر روز سوپ میکس شده که هر چیز مقوی توش باشه حتی میتونی توش گوشت یا ماهی یا هرچی که مقویه میکس کنید و شیر کم بدین تا زیادتر به سمت غذا بره و گرسنه بشه و اما من پسر خواهر شوهرم تا چهار سالگی به خدا فقط میدوید یه جا بند نبود اصلا یک جا بلد نبود بشینه الان یه پارچه آقاس وچقدر آروم مرتب منظم . عزیزم نگران نباش .شوهر من چهار سالگی صحبت کرده الان یه بازاری‌ه تیز و بزی هست که هیشکی نمیتونه حریفش بشه خیلی هم سرزبون دارهست

دختر منم یکم دیگه شونزده ماهش میشه خیلی شیطنت داره اقتضای سنشونه خوابشم کم شده خوابش به خودم رفته 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
پس چرا روانشناس اینطور گفت  یا اون خانوما الکی نگرانم کردن

عزیزم همه چی بچت خوبه .پسرمن چهارده ماهه شیطونی هارو داره خیلی کم غذا شده وتازه راه هم نمیره حرف زدن فقط میگه بابا همین 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍