2777
2789
عنوان

اگه بچه ۱۶ ماهه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 53 پست
یعنی واقعا اوکیه؟

به نظرم خیلی خوبه ماشاالله ..پسر من با این که شیرخوشکیه هم وزنش کمه .

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به جای نگرانی بشین کارایی که میگم لطفاً انجام بده انواع اقسام اسباب بازی بخر براش توضیح بده که چین و چیکار میکنن.هرکاری که می‌کنی براش توضیح بده .غذا و بعضی از میوه ها رو بزن به سر چنگال بی خطر بده بخوره خودش.چنکالهای جنس ملامین که دهنشو زخم نکنه نه هر چنگالی.غذا رو بذار جلوش به همراه عروسکاش باهم بازی کنین بگو با قاشق به عروسکاش هم بدیم بخورن الکی دیگه.وبازی هایی که مثلاً توپ ها رو جمع کنیم تو سبد ...

چون خیلی شیطونی میکنن وزن نمیگیرن .

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

عزیزم به جای نگرانی بشین کارایی که میگم لطفاً انجام بده انواع اقسام اسباب بازی بخر براش توضیح بده که ...

بله بچه ها با بازی کردن سرگرم میشن ویهتر میخورن ..عزیزم پسر من ۱۴ماهشه ولی هنوز راه نمیره چطور میتونم کمک کنم راه بره به نظرتون دیر نشده ؟

وسایل قایم کن مثلا پشتت یا زیر بلوزت یا زیر فرش بگو کجا رفت پیداش کن نذار تلویزیون ببینه روانشناس ها میگن باعث میشه دیرتر به حرف بیفته چندتا ظرف بذار جلوش بگو درشونو بذار قابلمه های کوچک یا ظروف پلاستیکی که در دارند بازی حلقه 

بله بچه ها با بازی کردن سرگرم میشن ویهتر میخورن ..عزیزم پسر من ۱۴ماهشه ولی هنوز راه نمیره چطور میتون ...

واکر چوبی داره؟خیلی معجزه می‌کنه بهتر از رورورک هست ما هشتاد تومن خریدیم انگار یا شصت تومن .!!مبلها یا صندلی ها رو به شکل تونل درست کن بذار از وسطش راه بره.با باباش یکیتون سمت چپ یکیتون سمت راست از دستاس بگیرید آروم راه ببریدش یا خودتون دستاشو بگیرید انگار روبروی شماست بچه راه برید