2777
2789
عنوان

اگه بچه ۱۶ ماهه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 53 پست

بابا چه حرفیه میزنی عزیزم، دقیقا خواهرزاده ی منم همینه،هم وزنش هم حرف زدن و راه رفتنش، ما که مشکلی نمیبینیم. با اینکه داداشش وقتی کوچیک بود هم خیلی زودتر از این راه افتاد هم تو این سن کلی حرف می‌زد، اما بچه ها متفاوتن. 

یعنی حرف زدنش عادیه؟ کم نیست؟

عزیزم حرف زدنش که مشکلی نداره، مگه بچه یک ساله چه چیزهایی دیگه ای باید بگه، برادرزاده های من ۳ و ۲ ساله هستن، هنوز حرف نمیزنن، اصلا نگران نباش، تحرکش هم عادیه

... و من به تو ایمان دارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدش ۷۴ دور سر ۴۷ وزن ۹ اسمشو صدا میزنم جواب میده اما چون همش سرش تو شیطنته یه کم دیر

عزیزم هیچ مشکلی نداره برا خودت دردسر درست نکن بچه ای که سالمه دایما توی جنب و جوش هست و اینکه با یه صدای کوچیک بیدار میشه معلومه باهوشه و مغزشم عالیه 

بله عزیزم از یک سالگی

پسر من همون دده بابا روهم‌نمیگه😂🤣و اصلا نگران نیستم 

چون ی دفعه حرف میزنه مثل راه رفتن .راه رفتنش طول کشید درسته ولی ی دفعه راه رفت 

حالش خداروشکر خوبه غذاش چون ۶ تا دندون داره درمیاره بی اشتها شده 

خیلی شیطونه 

ببین اصلا نگران نباش بچه همینه عزیزم ماهم ی زمانی اینقدربودیم 

ناشکر نباش همین ک بچه داری شاکر باش 

دیشب چند تا خانم تو گهواره گفتن بچه ماهم همین سنه هر چی میگیم تکرار میکنه

اره خب بچه ی منم اینجوری اما چون زیاد حرف زوم باهاش چند تا کلمه بیشتر بلده ،اونم شمامویاد بدین یاد میگیره،راستی وزن دخترتون کمهوتقویتش کنید

دارم میمیرم

ن بابا حرف زدن و شیطنتش ک عادیه نگرانی نداره اصلااا💞

مشکل غذانخوردن و ک اکثر بچه ها دارن .. ببرش دکتر واسه وزن گیری💥

و در نهایت اینک منفی فکر نکن جذب میکنی 💫 

همه ما روی بچه هامون حساسیم ولی دلیلی نداره با ناراحتی خودمون رو اذیت کنیم .. از بودنش لذت ببر فقط همین 😊

اره خب بچه ی منم اینجوری اما چون زیاد حرف زوم باهاش چند تا کلمه بیشتر بلده ،اونم شمامویاد بدین یاد م ...

خیلی سعی میکنمولی نمیخوره انواع اقسام غذاها مناسب براش درست میکنم نمیخوره😞

دیشب چند تا خانم تو گهواره گفتن بچه ماهم همین سنه هر چی میگیم تکرار میکنه

نه بابا، خیلی ها الکی میگن، بچه منم یکساله هست، فقط بابا، ماما، دد میگه، خوابش هم کمه و گوشش بسیار حساس، حتی با صدای نفس هم بیدار میشه 

... و من به تو ایمان دارم...
چند تا خانم دیشب تو‌کهواره گفتن بچمون هرچی میگیم تکرار میکنه

ببین بچهبا بچه فرق داره هیچ وقت بچتو با بقیه مقایسه نکن مخصوصا دختر بچه ها دیرتر زبون باز میکنن

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
منم بردم روانپزشک میگه عادیه همسر خودم پزشک متخصصه و همکارای اطفالش میگن چیزی نیست اما دیرپز با ...

دختر من مامان بابا اقا عمو عمه اب اسم خوشم میگه ییا،،من باهاش زیاد حرف میزنم جمله اصلا نمیگه تو این حد دختر عموم تو این سن بود هچی نمیگفت دو سالشه داره اینارو میگه