2777
2789
دلایلت واسه مهاجرت چیه
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
من خودم جدیدا خیلی رفتم تو فکرش احساس میکنم برای بچم و ایندمون بهتره که بریم نظر شما چیه اگه هم نظرید چرا و اگه نیستید دلیلتون چیه
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کانادا رو دوس دارم واسه اب و هوا و طبیعت زیباش و از لحاظ اموزشی کشور پیشرفته ایه
محیا عزیز منم حس میکنم زیاد تو کشور خودم امیدی برای ایندهی بچم نیس
آمریکا- حداقلش اینه زیر تحریم نمیریم...بریمم ککمون نمیگزه...اما همسرم آب وهوای لندن رو میدوسته
مادر شدن سخته....ولی امیدوارم همه زنان سرزمینم این سختیه شیرین رو مزه کنند...الهی آمین
شدیدا احساس ناامیدی . پوچی میکنم هیچ چیز سر جای خودش نیس شاید رفتن بشه یه دریچه امیدی باشه
امریکا-برای تحصیل خوبه بعلاوه اینکه زندگی اونجا ازاده
تو مرا یاد کنی یا نکنی...باورت گر بشود یا نشود.....حرفی نیست...اما....!نفسم میگیرد در هوایی که نفسهای تو نیست.
من ترسم از رفتن از از دست دادن همه چی
من دوست ندارم مهاجرت کنم
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي