2777
2789
عنوان

دوس دارین به کدوم کشور مهاجرت کنین چرا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7993 بازدید | 319 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجل عزیزم ایشالله میری گلم میگن اگه کسی برا به دست اوردن چیزی اراده کنه تمام کائنات باهاش هم جریان میشن و کمکش میکنن
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
رزا جان میگن ترکیه کشور خوبی برای مهاجرت نیس عزیزم
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
کوکی عزیزم دلیلت چیه فدات شم نمیخوای بری بمونی گلم
من هیچوقت قصد رفتن نداشتم الانم ندارم فقط فکرشو می کنم که این فکر تو این8-9ساله با توجه به تغیررات بزرگی که تو کشورمون اتفاق افتاد به ذهنم رسیده چون دیگه حس می کنم تحملم برا این وضعیت کنونی خیلی خیلی کم شده
رزای عزیزم حق باتوئه هر جا دل خوش باشه ادم خوشه
منم انجی جان اون روز داشتم فکر میکردم هر طرف گشورمون یه جنگه و خرابیه امکان نداره دامن کشورمونو نگیره حتی شده از لحاظ اقتصادی ضعیف ترمون هم میکنه این درگیری های مرزی و خارجی نمونش یکی از اشناهای ما تولید و صادرات کفش داشت به عراق که الان تقریبا اصلا فعال نیس به خاطر حملات داعشی ها خب این خودش یه ضرر اقتصادی بزرگیه واسه تولید کننده و صادر کنندمون اینا همه باعث میشه ادم فکرش پریشون بشه
آلمان چون خیلی قانونمندن البته میدونم خیلی طرفدار نداره
اگه آرزوهاتو بنویسی و بذاری رو شونه هام میرم اون دور دورا . اونقدر میرم و میرم تا برسونمش به دست برآورده کننده آرزوها ......اونوقت لبخند شادمانه تو بهترین هدیه تمام عمرم میشه.... ای کاش بشه
مهرینا جان استرالیا خیلی خوبه ولی حیف که اقامت به هیچ عنوان نمیده واقعا بسیار سخته
المان قویترین اقتصاد اتحادیه اروپاس عزیزم من راه بدن با دمم گردو میشکنم
راستش از غربت متنفررررررم از اینکه از صفر شروع کنم همه چیز رو برم جایی که حتی اسم یه خیابون بلد نیستم ، هیچی از سبک زندگی ندونم ، عین یه ادم کور و کر و مسخ بالاتر از اون دیگه نتونم عزیزامو ببینم این فکر دیوونه م میکنه بهشت برای من جاییکه خانواده م باشن البته من احساسی فکر میکنم در این مورد و شاید از دید منطقی نگاه کنی هیچ کدوم از دلیل هام منطقی نباشه
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي