2777
2789

یه هاله خیلی کمرنگ انداخته ممکنه اشتباه شده باشه ؟ انقدر که مطمئن بودم حامله نیستم یدونه بیشتر نگرفتم ، الان دارم سکته میکنم نکنه درست باشه ، من واقعاً به بچه دیگه نمیخوام پسرم شیش سالشه دوست ندارم یکی دیگه داشته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم 8سالش بود دخترم بدنیا اومد الان دخترم2سالشه یه دختر سبزه، مو فرفری اینقدر دوستش داریم🥰

خدا حفظش کنه ، سخت نبود برات؟ من تازه تونستم یکم نفس بکشم واسه خودم وقت داشته باشم در خودم نمیبینم باز بشینم خونه بچه بزرگ کنم 

من پسرم 8سالش بود دخترم بدنیا اومد الان دخترم2سالشه یه دختر سبزه، مو فرفری اینقدر دوستش داریم🥰

همش بفکر آینده هستم ، خونمون دو خوابه هست نمیشه بچه اتاق نداشته باشه که ، بعد میترسم نتونم آینده اش رو تامین کنم ، از اون بیشتر میترسم واسه پسرم کم بزارم 

خدا حفظش کنه ، سخت نبود برات؟ من تازه تونستم یکم نفس بکشم واسه خودم وقت داشته باشم در خودم نمیبینم ب ...

ممنونم گلم❤چرا پسر تو آینده بی کس وکار باشه، من بخاطر پسرم بچه دوم آوردم، من چی میگی الان چهل سالمه😇

اگه تا شنبه پریود نشدم آزمایش میدم ، دعا کنید پریود بشم 🥲

ان شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم

من خودم تک فرزندم و اصلا خوب نیست

خودم ۷ساله درگیر ناباروری ثانویه م و متاسفانه پسرمم مثل خودم تنها مونده

اگر باردار بودی ناشکری نکن

هدیه خداست