2777
2789
عنوان

بیبی چکم هاله انداخته ممکنه خراب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 118 پست
چی بگم....یه کلینیک مشاوره کودکان وقت گرفتم ببرم هفته دیگهبازی درمانی های خوبی دارهامیدوارم کمک کنند ...

ان شاءالله.ولی ب نظرم از ی جایی ب بعد خودشون خوب میشن.مکان شلوغ و پارک زیاد ببر.من مدتی میبرم عالی بود ولی الان اصلا.کم کم خودس میرفت سمت بچه ها اسمشونو میپرسید

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله.ولی ب نظرم از ی جایی ب بعد خودشون خوب میشن.مکان شلوغ و پارک زیاد ببر.من مدتی میبرم عالی ب ...

آره منم باید پارک بیشتر ببرمش 

آخه خودم و همسرم هردو مون میریم دانشگاه واقعا وقتی نمیمونه برام

اما قصد دارم با یکی دوتا مادرها قرار بزاریم پسرهامون رو باهم ببریم پارک تا یه کم صمیمی تر بشن 

آره منم باید پارک بیشتر ببرمش آخه خودم و همسرم هردو مون میریم دانشگاه واقعا وقتی نمیمونه براماما قصد ...

اره عالیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
پس کارتون یکم سخت شده

🤧

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه یه فیلم دیدم از کلاسشمعلم شون داشت بازی میکرد توپ رو داد به یکی ازش سوالم پرسید، بعد اون باید اس ...

الهی بگردم 🥺 ، از خودتون یه داستان براش بگین محتواش دوست پیدا کردن باشه ، من هروقت پسرم کار اشتباهی میکنه داستان حسنی رو از خودم درمیارم میگم 

🥲🥲🥲اذیت نکن

هرچی خیره شاید تغییر هورمون بوده.ان شاءالله اگه بود دختررباشه😂🤐البته اگه بودیا.هر چی تو دلته بشه الهی آمین.قراره سومی رو هم بیارم .دوتا دختر و ی پسر🙄حالا من بی حوصله ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی بگردم 🥺 ، از خودتون یه داستان براش بگین محتواش دوست پیدا کردن باشه ، من هروقت پسرم کار اشتباهی ...

اتفاقا من اومدم یه دونه سیخ چوبی دادم دستش گفتم بشکن

بعد چند تا دادم زورش نرسید

گفتم آدما هم اینجوری وقتی تنهان آسیب پذیر میشن،

یه بند عروسک بازی می‌کنیم

مثلا فلانی رفته پارک میخاد با اون یکی دوست بشه و ...

امیدوارم تاثیر بزاره بالاخره براش و سعی کنه دوست پیدا کنه

هرچی خیره شاید تغییر هورمون بوده.ان شاءالله اگه بود دختررباشه😂🤐البته اگه بودیا.هر چی تو دلته بشه ا ...

شوهرم امشب گفت اگه دختر بود تو همون بیمارستان یه النگو قشنگ میارم برات 😂، ولی میدونی ما همه پسرزا هستیم ، بابام نوه دختری اصلأ نداره همه پسرن ، شوهرم ایناهم سه تا پسرم ، پسرمم که اولین نوه شون میشد پسر شد 

اتفاقا من اومدم یه دونه سیخ چوبی دادم دستش گفتم بشکنبعد چند تا دادم زورش نرسیدگفتم آدما هم اینجوری و ...

من دخترم زیاد برنامه کودک میبینه دیوونم کرده.خونه رو هم خیلی دوست داره تنهایی چیزای جالب میسازه یا بازی میکنه.تو کارای خووه هم کمک میکنه   گاهی جتی امروز برای اواین بار تنها برای خودش تخم مرغ پخت🤐ظرف میشوره جارو برقی میکشه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرم امشب گفت اگه دختر بود تو همون بیمارستان یه النگو قشنگ میارم برات 😂، ولی میدونی ما همه پسرزا ه ...

امیدوارم  دختر بشه.من سر دخترم گفتم دلم دختر میخواد دومی رو هم همیشه گفتم دلم پدومی رو پسر میخواد شد .سومی رو هم دختر میخوام ک میدونم میشه😂حالا انکار چه مادر نمونه ایم.ولی میشه هووی مادرا🤐

1
5
10
15
20
25
30
35
40