یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من کره جنوبی .........خیلی کشور قشنگیه...مردمشم دوست دارم ..مخصوصا جزیره جیجوبرای صفا عالیه به اروپا هم فکر میکنم ........چون کلا دلم میخواد مهاجرت کنم
دور از خاورمیانه رو خوب گفتی مهرینا جان ول یاسترالیا به شدت با مهاجرت غیر قانونی مخالفه و با پناهنده ها بسیار بد رفتار میکنه برای قانونی ها هم شرایط بسیار سختی گزاشته
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم
امیدوارم از حرفام ناراحت و نا امید نشی . اول بگم من هرچی میگم تجربه شخصی خودمه یا چیزایی که اینجا دیدم و شنیدم بیشتر کسانی که به بهانه اینده بهتر برا بچه هاشون مهاجزت میکنن در حقیقت آینده آونا رو خراب میکنن. دلیلشم اینه که تا حالا خیلیا رو دیدم اینجا که با بچه اومدن ولی بچه هاشون هیچی نشدن و هرز رفتن چون پدر و مادر تمام مدت سرگرم کار و سردر آوردن از قوانین و اقامت گرفتن هستن و بچه رو به حال خودش میزارن بچه هم سریع با محیط جدید کنار میاد و چم و خم زودتر دستش میاد.
صد در صد فرزانه جان درسته فکرت ولی من خیلی از اشنایان و خانوادمم اون ور ابن که تونستن زندگی خوبی بسازن معمولا زبان اگه به حد کافی خوب باشه میشه با کمک وکیل راه و چاه رو زود و راحت پیدا کرد
کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم
اگر واقعا بخاطر بچه میخواهی مهاجرت کنی خودتون اونجا باشید و کار کنید و پول جمع کنید به موقعش بفرستیدش یک شهر کشور خوب دانشگاه. بزارید یک ساپورت خوب داشته باشه یک جایی که دلش بهش گرم باشه