2777
2789

به شدت دلمرده شدم و دل و دماغ هیچکاری ندارم

شوهرم یک سال و نیمه کلا سرد شده. با اینکه مهربونه ولی چندماه یبار رابطه داریم

امشب پسر کوچولوم تو اتاق نشسته بودیم ازم عکس گرفته بود چندتا. الان دیدم عکسمو تو گوشیم.... 

دارم فکر میکنم همون لحظه شوهرم کنارم بوده چه حسی داشته نسبت بهم

. بخدا حتی شوهرم یه بوسه ی معمولی هم باهام نداره

سه تا بچه دارم. که یکیش نوزاد. افسردگی دارم و خونه نشینم بخاطر بچه هام. دارم دق میکنم شرایط زندگیم افتضاحه... 

بگید چطوری خودمو تغییر بدم؟

شماها چجوری لباس می‌پوشید؟ 

به آرایش که فکر میکنم میبینم باید برا نماز پاک کنم حوصلم نمیشه آرایش کنم... 

تورو خدا یادم بدین 😭لباسام افتضاحن

چندتا هم تازه خریدم ولی نمیدونم چرا خوشگل نمیشم...تیپ خونم افتضاحه

چی بخرم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم😍❤خدا سایه ات رو بالای سر خانواده ت حفظ کنه 😍❤😍❤😍 حس میکنم کمبود محبت و اعتماد به نفس داری مثل من 

عزیزان لطفا برای عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستید.❤اخه خیلی تعریف شنیدم از دعای نی نی سایتیا😍❤من میخوام خیابونای شهرو با تو گَز کنم💔دارمش ولی ندارمش💔💔بعضی موقع ها همه چیز هست ولی به جز اونی که باید باشه🥺💔کنکور دارم امسال برام دعا کنید😍❤ کاربری هستم بدون اینکه قضاوتت کنم جوابتو میدم 🙃😍

هیچ چیز مثل اعتماد به نفس زنو خواستنی نمیکنه...وقتی خودت خودتو دوست نداشته باشی انتظار نداشته باش همسرت دوستت داشته باشه...نمیگم به خودت نرس،برس بخاطر دل خودت ..بیشتر از اونم کتاب بخون اعتماد به نفست ببر بالا🌺❤️

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

برو یه ارایشگاه شیک موهاتو بالیاژ کن 

ابروها و مژتو لیفت و رنگ کن 

ناخوناتو مانیکور کن 

ناخونای پاتم پدیکور کن 

پوستتم پاکسازی کن 

یه رژ خوش رنگ بگیر 

فقط ارایشت رژ باشه با این رسیدگیا عالی میشی 

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸
برو یه ارایشگاه شیک موهاتو بالیاژ کن  ابروها و مژتو لیفت و رنگ کن  ناخوناتو مانیکور کن&n ...

ببخشید با کاشت ناخن میشه نماز خوند؟

عزیزان لطفا برای عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستید.❤اخه خیلی تعریف شنیدم از دعای نی نی سایتیا😍❤من میخوام خیابونای شهرو با تو گَز کنم💔دارمش ولی ندارمش💔💔بعضی موقع ها همه چیز هست ولی به جز اونی که باید باشه🥺💔کنکور دارم امسال برام دعا کنید😍❤ کاربری هستم بدون اینکه قضاوتت کنم جوابتو میدم 🙃😍
توروخدا تو خونه خودتون شومیز شلوار میپوشید ؟؟؟ مثلا با شومیز لم بدی تی وی ببینی 😐

🤣🤣🤣🤣🤣