2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=393017887]من وقتی خیلی عصبی بشم یا خسته باشم و خوابم به هم بریزه این جوری میشم[/Qمنم از اعصاب ...

پس شل کن که هیچی جای سلامتی رو نمیگیره 

بی خیال باش 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ببین تویی ک ب من میگفتی کاربری داری فیکی خودت ک تاپیک فیک بودنت در اومده میخوای ادرسشم بزارم برات بدبخت😂

سرچ کن بخونش درمورد توعه بدبخت

شوهر من انگشت کوچیکش ب کل شوهر تو و زندگیت می ارزه مثل شوهر تونیست ک حواسش ب همه هست الی تو و بچش انقدم توسری خور هستی موندی توزندگیش 

تاپیکتو چک کن لااقل بهش بی محلی کردی ک درست بشه ولی نشده حالا داری میسوزی

با اون حرفایی ک تو تاپیکم زدی فهمیدم کلی سوختی چون شوهر من انقد بهم اهمیت میده که ختی نوار بهداشتیمو میخره ولی شوهر تو نگاهتم نمیکنه

البته ک فیکی و یه بچه سال بیش نیستی دیگ ریپ نزنی اصلا از ادم بدبخت و زبون درازی مثل تو خوشم نمیاد

چندبار شربت زعفرون ، کاسنی ، تخم شربتی درست کن بخور . (اگر کسی بارداره زعفرون نخوره و برا بقیش هم سرچ بزنید خودتون )

با غذا پیاز بخور اگر مشکلی نداری .(بحث درمانه ، لطفا کسی آخ و اوخ نکنه)

آب انار شیرین بخور اگر گیر اوردی . 

اینا همه برای تقویت عصبه . قرص نخور بیخودی فایده نداره . یه چیزاییو طب سنتی بهتر درمان میکنه . 

میشه خوب شدی دعا کنی برای حاجتروایی و گشایش تمام ابعاد زندگی و سلامتی خودمو خانوادم  ؟ 

ایشون چشم حسادتشو پنهون بگیره واسه کسی دعای بد نکنه و ارزویه ازهم پاشیدن زندگی کسیو نکنه دیگ پلکش نمیپره الکیه این راه هایی ک بهش گفتین

دیگ نبینم دور من پیدات بشه البته کلا دارم از سایت میرم هرچیم بگی تو میمونی و جای خالی هه