2777
2789

چون زوج ها وقت دارن فکر کنن ببین میتونن بتهم ادامه بدن یا نه 

و یکم سختی کشیدن برا به دنیا اومدن بچه ارزش اون بچه رو شاید برد بالا 

هر چند ما یاد نگرفتیم برا نعمتای خدا شکرگزار باشیم 

خیلی زود یادمون میره

حرفم با بعضی پدر و مادراست که بخاطر بچه هم شده شرایط ‌سخت رو تحمل نمیکنن و میذارن و میرن تا راحت باشن و مسئولیت گردنشون نیفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم یکی از دوستان همسرم ده سال برای بچه داشتن تلاش کردن بچه خیلی براشون عزیزه و قدرشو میدونن کلی براش هزینه میکنن و شرایط براش همه چی محیا باشه و دعوا اصلا بریزه بپاشه بشکنه برینه  اما خود ما نع 

متاسفانه

اتفاقا بیشتر کسایی که سن بالا و مناسب و موقعیتش رو دارن درگیر ناباروری هستن 

زوجای کم سن و بدون آمادگی روانی و مالی مناسب همچنان راحت بچه دار میشن 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

خانه داری

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اون شخصی که قبل بچه دار شدن درک متقابل نداشته باشن

بعدش هم اون درکو پیدا نمیکنند

چه بسا زوج هایی که قبلش با هم مشکلی نداشتن بعد از بچه با اون مسئولیتهای سنگینش به چالش خوردند

پس نظرتون اشتباهه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
خوشحالی تون بی انصافیه چون بار روانی و مالی که روی خانواده میاد رو نادیده گرفتید

بنظرن سختی های زندکی و فشار مالی بهتر از اینه که یه بچه طفل معصوم رو پر از سوال بذاری که آیا مادرم عاطفه نداشت بعد ۲۵ سال یبارم نخواست ببینتم؟ پس من به کی رفتم ک نمیخوام آزارم به مورچه برسه 

شما دقیقا چه کاره ای که خوشحالی؟؟؟؟ موافقم که زود بارار شدن غلطه ولی خداروشکر شما کاره ای نیست ...

اگه استغفرالله جای خدا بنده ها تصمیم میگرفتن الان چه بلایی سر ماها اومده بود فقط خود خدا میدونه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بنظرن سختی های زندکی و فشار مالی بهتر از اینه که یه بچه طفل معصوم رو پر از سوال بذاری که آیا مادرم ع ...

چون شما آسیب دیدی پس برای بقیه هم غم و دردسر میخوای؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

ببین یکی تاپیکات اینه مشکلت اینه شغل نداری.مس میشه استنباط کرد خدا به عده زیادی از بنده هاش لطف میکنه که کاری دستت نیست که گذر مردم بهت بیفته چون برا نکردن و نشدن کارشون دلایل عجیبی میاری.خودت فتوا میدی و حتما میگی خدا رو شکر کارش امروز نشد خوشحالم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

موافقم 

خدا کنه منم مشکل ناباروری داشته باشم خصوصا یائسگی زودرس که آرزومه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اون شخصی که قبل بچه دار شدن درک متقابل نداشته باشنبعدش هم اون درکو پیدا نمیکنندچه بسا زوج هایی که قب ...

خب منم میگم فرصته ک همو بشناسن چن سال 

ولی بی رحمن کسایی ک با وجود اینکه امیدی به زندگی ندارن بازم اصرار دارن به بچه دار شدن این خودخواهیه

قبول دارم یکی از دوستان همسرم ده سال برای بچه داشتن تلاش کردن بچه خیلی براشون عزیزه و قدرشو میدونن ک ...

عزیزم آینده این جور بچه ها رو هم باید دید. من فامیلی دارم ده سال بچه دار نشدند. دخترشون الان دو تا بچه داره هنوز لوس و خبرچین و فتنه ست. یکی دیگه رو می شناسم دخترشون خوشگل بود خیلی خیلی بی رویه توجه نشون دادند الان خودشیفته و سوء استفاده گر شده. همه این بچه ها درست تربیت نمیشن.

ترنج