2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم برام ارزش قائل نمیشن

2575 بازدید | 18 پست

همش تقصیر شوهرم عقل نداره روابط خراب کرد ی پسر دیگشون خیلی باشعوره زنش خیلی احترام میکنن و آرامش داره منو چندساله آدم حساب نمیکنن.حالم خوب نیست تو این شهرغریبم ولی اون عروس خانواده ش پیششن.زن و شوهر خیلی باهم خوبن همه دوستشون دارن چکارکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اینجوریه که خودت باید برای خودت ارزش قائل بشی 

نه شوهرت نه خونوادش و نه هیچ کسی دیگه ای نمیتونه تو و شخصیتت رو باارزش کنه

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

شما دو نفر  غریبه رو ی اندازه دوست دارید؟ 

به هزار دلیل ممکنه با کسی ارتباط نگیرید درسته؟

من هم ی زمانی دنبال این بودم تایید شم از طرف خانواده شوهر ولی خودمو مریض کردم تو نکن

این رو گفتم ک تهش تجربه خودمو بگم بهت مهرطلب نباش

تو شهر غریب اون خانواده شوهر هم غریبه های محترم باشن برات بیشتر توقع نکن

شما دو نفر  غریبه رو ی اندازه دوست دارید؟  به هزار دلیل ممکنه با کسی ارتباط نگیرید درسته؟ ...

وقتی همشون باهمن منو نمیخان وسردن اذیت میشم.

با هیچ کس دیگم   رابطه نداریم یعنی شوهرم همه جاتنها میره

وقتی همشون باهمن منو نمیخان وسردن اذیت میشم. با هیچ کس دیگم   رابطه نداریم یعنی شوهرم همه ...

بخدا عزیزم داری خودتو اذیت میکنی چون فکر میکنی اونا کی ان و چه مقام والایی دارن ک شما رو ندیده میگیرن

اول از همه باید نگاهت به خانواده شوهر و اون جایگاه والایی ک ب خانواده شوهر دادی و فکر میکنی ارزشت شان و جایگاهت ب نگاه و رفتار اونا بستگی داره رو عوض کنی 

محترم باش و دور 

بخدا عزیزم داری خودتو اذیت میکنی چون فکر میکنی اونا کی ان و چه مقام والایی دارن ک شما رو ندیده میگیر ...

واقعا .ولی دلم ب حال خودم وتنهاییم میسوزه شرایط خیلی خوبی داشتم و دارم ولی شوهرم آدم بدرد بخوری نیست نه فرهنگ واخلاق و قیافه و ...

حالم خوب نیست

واقعا اهمیت نداره؟ دوست دارم بهم توجه کنن ببینن منو. نه باکراهت برخورد کنن

تاپیک های  بانو آرتمیس رو بخون  تاپیک 

من خودم را دوست دارم 

صمیمیت ممنوع 

بت خانواده ی همسر را بشکنید 

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 
چطور میتونم پیدا کنم؟

@بانوآرتمیس  

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود