شما تاحالا بچتون رو زدید؟؟؟کم یا زیاد؟؟؟در حد سیلی یا کتک؟
زندانیش کردین ؟سرش داد زدید؟؟؟
الان اکثرتون میگید نه!نمیدونمم چرا!دروغ میگید؟؟؟؟یعنی اینجا هم خودت واقعیتونو رو نمیکنید؟؟؟؟حقیقت رو بگید ...
توهین نمیکنم!ولی اینکار رو نکنید...زشته گناهه،اونا که زوری نیومدن به زندگیمون!ما دعوتشون کردیم!دعواهاتون و بحثاتونو ناراحتیاتون رو اونا خالی نکنید!اون فرشته های پاک معصومن!خیلیا حسرت ی تار موی فرشته کوچولوهای مارو میکشن!
واقعا بعضیارو که میبینم با خودم میگم خدایا حکمتتو شکر ولی این بچرو چرا به این ادم دادی؟؟؟این همه ادم منتظر بچه ن که تو پرقو بزرگش کنن ،تو ناز و نعمت!از گل نازک تر بهش نگن!
حالا چیشد که اینارو گفتم!
من الان ۲ ساله خونه خودمم،بالای مادرشوهرمینا میشینیم،از وقتی عروسی کردم صدای گریه این دختر بچه رو شنیدم!
خونه ما حیاط خلوت داره که پشت چندتا اپارتمان به حیاط ماست!الان ۲ سال که این خانم بچشو میندازه تو بالکن و در کلید میکنه حاضرم قسم بخورم،ی روز درمیون اینکار میکنه...
دختر کوچولو هم گریه میکنه داد میزنه مامان درو باز کن توروخدا من میترسم مامان غلط کردم ببخشید مامان...بچه ۱ساعت بدون وقفه گریه میکنه...بخدا اوایل منم گریم میگرفت اگه شوهرم بد دل نبود و اجازه م دستش نبود میرفتم جلو درشونو میگفتم:تورو بخدا در بالکن و باز کن اون بچه بیچاره بیاد تو!...
دختر ،دختر عموی شوهرم که تقریبا ۷ ۸ سالس(اومده بودن پیش مادر بزرگ شوهرم که طبقه اولمون میشینه،اینم اومده بود بالا که دختر منو ببینه و بازی کنه)طفلی میگفت شما هم سلین و میخوایید بندازید تو اتاق در ببندید؟؟؟جیگرم اتیش گرفت!میگفت مامانش شبا عکس جن و ادمای ترسناک و نشونش میده و میگه نخوابی اینا میان سراغش...این کارا چیه واقعا؟؟؟بخدا بغضم گرفته بود براش،وقتی من دخترم بوس میکردم و قربون صدقش میرفتم میدیدم چجوری نگاه میکرد!
اینجوری فقط بچها عقده ای بار میان!نکنید این کارارو...
اگه شماها اینکارارو نمیکنید پس اینجور ادما کیان؟؟؟؟