2777
2789
عنوان

عقدهاتو سر بچه خالی نکن🥲❌👶🏻

472 بازدید | 48 پست

شما تاحالا بچتون رو زدید؟؟؟کم یا زیاد؟؟؟در حد سیلی یا کتک؟

زندانیش کردین ؟سرش داد زدید؟؟؟

الان اکثرتون میگید نه!نمیدونمم چرا!دروغ میگید؟؟؟؟یعنی اینجا هم خودت واقعیتونو رو نمیکنید؟؟؟؟حقیقت رو بگید ...

توهین نمیکنم!ولی اینکار رو نکنید...زشته گناهه،اونا که زوری نیومدن به زندگیمون!ما دعوتشون کردیم!دعواهاتون و بحثاتونو ناراحتیاتون رو اونا خالی نکنید!اون فرشته های پاک معصومن!خیلیا حسرت ی تار موی فرشته کوچولوهای مارو میکشن!

واقعا بعضیارو که میبینم با خودم میگم خدایا حکمتتو شکر ولی این بچرو چرا به این ادم دادی؟؟؟این همه ادم منتظر بچه ن که تو پرقو بزرگش کنن ،تو ناز و نعمت!از گل نازک تر بهش نگن!

حالا چیشد که اینارو گفتم!

من الان ۲ ساله خونه خودمم،بالای مادرشوهرمینا میشینیم،از وقتی عروسی کردم صدای گریه این دختر بچه رو شنیدم!

خونه ما حیاط خلوت داره که پشت چندتا اپارتمان به حیاط ماست!الان ۲ سال که این خانم بچشو میندازه تو بالکن و در کلید میکنه حاضرم قسم بخورم،ی روز درمیون اینکار میکنه...

دختر کوچولو هم گریه میکنه داد میزنه مامان درو باز کن توروخدا من میترسم مامان غلط کردم ببخشید مامان...بچه ۱ساعت بدون وقفه گریه میکنه...بخدا اوایل منم گریم میگرفت اگه شوهرم بد دل نبود و اجازه م دستش نبود میرفتم جلو درشونو میگفتم:تورو بخدا در بالکن و باز کن اون بچه بیچاره بیاد تو!...

دختر ،دختر عموی شوهرم که تقریبا ۷ ۸ سالس(اومده بودن پیش مادر بزرگ شوهرم که طبقه اولمون میشینه،اینم اومده بود بالا که دختر منو ببینه و بازی کنه)طفلی میگفت شما هم سلین و میخوایید بندازید تو اتاق در ببندید؟؟؟جیگرم اتیش گرفت!میگفت مامانش شبا عکس جن و ادمای ترسناک و نشونش میده و میگه نخوابی اینا میان سراغش...این کارا چیه واقعا؟؟؟بخدا بغضم گرفته بود براش،وقتی من دخترم بوس میکردم و قربون صدقش میرفتم میدیدم چجوری نگاه میکرد!

اینجوری فقط بچها عقده ای بار میان!نکنید این کارارو...

اگه شماها اینکارارو نمیکنید پس اینجور ادما کیان؟؟؟؟

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️

من خودم مجردم ولی اینایی که بچه هاشونو تنبیه نمیکنن خیلی بچه های بی ادبی دارن واقعا 

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم با کتک زدن و خالی کردن عقده سر بچه و ترسوندنش مخالفم فقط از راه درست باید بچه رو تربیت کرد،به وقتش دعواش کنی به وقتشم نازشوبکشی

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤

بله حق باشماست

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 

تا حالا پسرم کتک نزدم زندانیش هم نکردم ولی داد چرا شاید چند دفعه چون لازم بوده نه تخقیرش کردم نه بهش توهین کردم نه ترور شخصیتیش کردم 

همون داد هم جلوی دییگران نبوده تو تنهایی خودمون دو تا 

اون که شما میگید خودش بیماره حتما بچگی اسیب دیده الان این شکلی بروز میده

من خودم مجردم ولی اینایی که بچه هاشونو تنبیه نمیکنن خیلی بچه های بی ادبی دارن واقعا 

تنبیه نه!من دیدم کسیو که از گل نازک تر به بچه نمیگه ولی موقع که کار بد میکنن مثل ی ادم بزرگ خیلی اروم ملایم میگه من باهات قهرم چرا همچین کاری کردی!بچه هم خیلی مودب و ناراحت معذرت خواهی میکنه!

اتفاقا اونایی که تنبیه میکنن بچه های بی ادبی دارن

من اون خانمونمیدونم ولی خودم ۳تابچه دارم اگه کنترلشون نکنم خیلی بی ادب میشن من زندانیشون نمیکنم میگم اگه فضولی کنین فلفل میدم ولی نمیدم فقط یه باریه ذره دادم دیگه فقط تهدید میکنم واقعا منواذیت میکنن هر۳کوچیکن پدرمو دراوردن

منم با کتک زدن و خالی کردن عقده سر بچه و ترسوندنش مخالفم فقط از راه درست باید بچه رو تربیت کرد،به وق ...

کتک زدن ی نوع کودک ازاریه...حیون هم با بچش همچین کاری نمیکنه...

باید خیلی اروم ملایم بهش تذکر بدیم