2777
2789
عنوان

عقدهاتو سر بچه خالی نکن🥲❌👶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 48 پست

من بچم یه ماهشه جونم براش در میره گریه میکنه منم باهاش گریه میکنم اما اگه لازم باشه وقتی بزرگ شد برای تربیتش تنبیه اش هم میکنم حالا نه به این شدت که گفتی اما تنبیه اش هم میکنم قرار نیست دایم در حال قربون صدقه رفتنش باشم و یه اخمم بهش نکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبیه نه!من دیدم کسیو که از گل نازک تر به بچه نمیگه ولی موقع که کار بد میکنن مثل ی ادم بزرگ خیلی ارو ...

منم منظورم همینه تربیت درست مثلا طرف بچش میره مهمونی از درو دیوار بالا میره فشای بد میده داد و بی داد بعد پدر مادرش هر هر میخندن میگن بچس دیگه

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙
تا حالا پسرم کتک نزدم زندانیش هم نکردم ولی داد چرا شاید چند دفعه چون لازم بوده نه تخقیرش کردم نه بهش ...

بازم بستگی بخودت داره،خیلیا که تو بچگی اسیب میبینن همون اسیب به بچه خودشون میزنن،ولی خیلیا هم هستن درس میگیرن!باخودشون میگن نه!من همچین گناهیو مرکب نمیشم،بچمو درست بزرگ میکنم

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
من اون خانمونمیدونم ولی خودم ۳تابچه دارم اگه کنترلشون نکنم خیلی بی ادب میشن من زندانیشون نمیکنم میگم ...

سعی کنید ارامش داشته باشید،واقعا سخته میدونم یکیش رو دارم ولی هنوز جا داره واسه شیطونی کردن هنوز ۱۰ماهشه 

ولی سعی میکنم با ارامش برخورد کنم...خیلی اروم و با ملایمت باشم...

ی لحظه فکر کردم من کامنت دادم 😐 تو چرا منیییییی 🤣

منم یه لحظه گفتم مگه تو سایت میشه رو خودم ریپلی کنم🤣   

دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙
من بچم یه ماهشه جونم براش در میره گریه میکنه منم باهاش گریه میکنم اما اگه لازم باشه وقتی بزرگ شد برا ...

وقتی که کار بد کرد بعله با اخم کوچیک و ملایمت بگو دخترم یا پسرم چرا اینکارو کردی بیا بشین!زیادی شیطنت کرد بگو کار بد کردی من باهات قهرم دیگه بامن حرف نزن!

منظور من اینه

بچه ها باید تو آغوش پدر مادر حس امنیتو ارامش داشته باشن نه ترس💔💔💔💔

دقیقا،اگه قرار باشه بچم از من بترسه و فراری باشه فردا که بزرگ شد مشکلاتشو به کی بگه؟؟؟؟

وقتی ۲۰سالش شد خطایی انجام داد،از من قایم کنه!

نه...باید بیاد بگه مامان من اینکار کردم خیلیم از کارم پشیمونم منو ببخش و کمکم کن

تنبیه در حد نرمالش خوبه  ولی معمولا اونایی که تنبیه های شدید میکنن مشکل های شدید شدید روحی روا ...

تنبیه ساده مثل قهر کردن و ناراحت نشون دادن خودمون...

کتک نه اصلا...خیلیا تو سایت تاپیک میزنن شوهرم منو زد بدنم کبوده،کل سایت میریزن رو شوهره و فحشش میدن!

بعد ی زن میگیره بچه طفل معصومشو سیاه و کبود میکنه اسمشم میذاره تنبیه،اگه نزنم روش زیاد میشه...

وقتی بچتو میزنی ،خوبه؟شوهرتم دست روت بلند کنه پس عالیه!

و جالبش اینجاست که بعد هر بار کتک بدترشو انجام میده بچه

سعی کنید ارامش داشته باشید،واقعا سخته میدونم یکیش رو دارم ولی هنوز جا داره واسه شیطونی کردن هنوز ۱۰م ...

همه ب من میگن توخیلی صبوری وکوتاه میای ازمن۷ساله و۵ساله و۳ساله ان

منم منظورم همینه تربیت درست مثلا طرف بچش میره مهمونی از درو دیوار بالا میره فشای بد میده داد و بی دا ...

خب تربیتشون بده،اونا تو خونه بچرو له و کبود میکنن و جلو فامیل حفظ ابرو،و بعد بچه پرو میشه...میگه اینا که تو جمع نمیتونن چیزی بگن بمن ،بزار شلوغ کنن...هممون تو بچگی این اتفاق برامون افتاده

جلوی مهمون کارای و میکنن که مامان باباهامون ممنوع کردن

دقیقا بچه میشه عقده ای