2777
2789

منم با کابوس بیدار شدم هنوز هنگم فاموتیدین بخور

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد یا رفلاکس؟من جندوقت پیش معده ام سنگیییین بود شدید ، میسوخت و حالم بدددد گر گرفته بودم مگ میتونستم بخابم من تا۴/۵ صبح درد کشیدم اخر بزور انگشت انداختم تو دهنم گلاب ب روت استفراغ کردم ببین شام ک ۸ شب خوردم فک کن تا۴ صبح هضم نشده بود هیچییییش همرو پس زد معدم خوب شدم خابیدم ینیییی اروم شدما

همون رانیتیدینع؟

رانیتیدین خیلی وقته نیست یه چیزی شبیه اونه

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

درد یا رفلاکس؟من جندوقت پیش معده ام سنگیییین بود شدید ، میسوخت و حالم بدددد گر گرفته بودم مگ میتونست ...

من از استفراغ کردن میترسم باورت میشه .الان چیکار کنم 😭😭💔بعد حس میکنم شکمم درد میکنه

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.
من از استفراغ کردن میترسم باورت میشه .الان چیکار کنم 😭😭💔بعد حس میکنم شکمم درد میکنه

چرا میترسی؟حس بدیه خب ولی بعدش خوب میشب اگرم عده دردت عصبی یا بخاطر میکروب و اینا نباشه

من غذام هضم نشده بود

البته ک رفلاکس باشه قرص نمیتونی بخوری ینی من ک نمیتونم، تو نای نرفته پایین ینی ببین ۱۰ ثانیه نشده بی برو برگرد همونو بالا میارم..

زنجبیل برای معده درد خوبه اگر پودرشو داری بریز تو ابجوش بخور اروم اروم