2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بعد ساعت ۱۲ خوابم میپره یا تا صبح دما بدنم شدید میره بالا یا دلهره دارم🙁

برو دکتر بیخوابی برا مغز خیلی ضرر داره

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

مگه میشه از چه شرکتی ؟محصول کدوم شرکت داروسازیه؟دوز بالا بخور ۵، ۱۰ میل

اوه تازه با قرص دیگ هم خوردم روزا خوابم شبا نه

من مشکل تو یه قسمتی از اعصاب مغزیمه🫠

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

خوردم نهایتا بدنم خسته بشه اما نمیبره

چون فکر و ذهنت مشغوله چه مشکلی داری؟ غصه چی رو میخوری؟اول مشکلتو حل کن بعدش خوابت میبره

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خستم از دکتر رفتن 🙁

چاره چیه به هر حال باید درمان بشی

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

چون فکر و ذهنت مشغوله چه مشکلی داری؟ غصه چی رو میخوری؟اول مشکلتو حل کن بعدش خوابت میبره

آفرین دقیقا چندتا موضوع عاطفی و کاری و....برام اتفاق افتاد مهر حس سرما ترس دلهره تنهایی وحشت گرفتم

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

اوه تازه با قرص دیگ هم خوردم روزا خوابم شبا نهمن مشکل تو یه قسمتی از اعصاب مغزیمه🫠

مادر منم اینجوریه

تهران بیمارستان خاصی هست برای بررسی این مشکل

ولی هزینه اش زیاد

خدا لعنتشون کنه مردم حتی تو درمان بیماریهاشون هم موندن انقدر گرونیه نسلشون برداشته شه

آفرین دقیقا چندتا موضوع عاطفی و کاری و....برام اتفاق افتاد مهر حس سرما ترس دلهره تنهایی وحشت گرفتم

بخاطر همونه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍