2777
2789

دوستان من حالا  که دوباره ثبت نام ارشد تمدید شده می خوام ثبت نام کنم 

با این فرصت کم امیدی به روزانه ندارم 

بنظرتون صبر کنم سال بعد شرکت کنم روزانه قبول بشم 

ولی مطمئنم مسافت دانشگاه بهم دور هست 

کار و بچه و شوهر هم هست 

یا امسال شرکت کنم پیام نور قبول بشم که دانشگاهش نزدیکه 

با توجه به شرایطت حتما نزدیک برو بچه ها گناه دارن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فقط بخاطر اون ذهنم درگیره 

همین نزدیک هم کلی وقتتو میگیره ارشد بخونی چه برسه ب راه دور

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

روزانه راه دور با بچه خیلی سخته

موقع پایان نامه بیشتر اذیت نیشی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

باید ببینی هدفت چیه

اگه میخوای صرفا سرگرم بشی و یه مدرک بگیری پیام نور خوبه

اگر میخوای درس ها و پروژه های ارشد به حد خوبی انجام بدی و یه چیزی یاد بگیری ،قطعا بخونی که دولتی بیاره بهتره ولی خب حواست باشه که وقت بیشتری هم برای کلاس و تمرین و پروژه و ... باید بذاری

اگر هم برای کار میخوای که خب خیلی نیازی به دانشگاه نیست ولی خوبه مدرک داشته باشی، 

در هر حالتی برای اینکه در سطح خوبی ارشد بگیری و پایان نامه رو انجام بدی باید خیلی خیلی وقت بذاری و برات مهم باشه ،شده طرف از پیام نور هم پایان نامه ای انجام بده که از یه نفر در دانشگاه دولتی هم بهتر باشه ولی خب دانشگاه دولتی ها استادا بهتر وقت می ذارن و با سال بالایی ها می تونی در تعامل باشی و برای پروژه و درسا ازشون کمک بگیری و خیلی چیزا یاد بگیری

امسال شرکت کن بخون . اگه جای خوب قبول شدی که بهتر اگرم نشدی اشکال نداره تجربه میشه برات سال بعد دوباره شرکت کن. بالاخره یه شانسه امتحانش کن البته بخون نمیگم شانسی برو آزمون بده. 

پروردگارم من به لطف تو بسیار امیدوارم چون تو بینهایت مهربان و توانایی.