2777
2789
عنوان

علت سیاهی رفتن چشم ؟ماما نا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار اینجوری شدم مامانم گف برو بابا خودتو لوس نکن حالا انگار چی هس😐😐😐😐

خیلی اینجوری میشم منم تاحالا که اتفاق خاصی نیوفتاده 7 سالی هس که اینجوریم

فقط بگین اگه چشماش سیاهی رف و مطمئنا سر گیجه هم میگیره فقط بشینه رو زمین چشماشو ببنده و اروم باشه 

شاید فشارش افتاده یا از کم خونی باشه گریه چرا مشکلی نمیشه نترس

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔

بچه ها من دانشجوی ارتباطاتم برای نظرسنجی توی پروژه دانشگاهم شدیدا به کمکتون  نیاز دارم

لینک نظر سنجی که گذاشتم اینه درباره استفاده از اینترنته نظر سنجیم.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfps-D54s4rL6QEY7tfgBGTG_nGBwDcvP2o1DGuhAWuOb81YQ/viewform?usp=sf_link

ثواب داره .خدا خیرتون بده بدجور گیر کردم

دعاتون میکنم.

نفری یه صلوات هم برای سلامتی و برآورده شدن حاجتتون می فرستم.  

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
اونقدر فکرای بد اومده به ذهنم دیوانه شدم دیروز  اخه یهو اینجوری شد

پریود میشه؟! شاید از اون باشه 

پریودی، استرس، مشکلات، قند پایین، فشار پایین، کم خونی، سرما خوردگی،..... 

همه اینا میتونه دلیل باشه

واا من که همیشه اینطورم از جام پا شم چشام سیاهی میره بعد میشینم که بهتر شم و نیوفتم. 

برای من از کم خونیه

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس