2777
2789

لطفا بگید چیکار مکنید شوهراتون هر شب میرن پیش خونوادشون ؟ من که دیگه صبرم تموم شده گول خوردم اومدم اینجا پیششون اما شوهرمو تو چنگ خودشون گرفتن شما چیکار میکنید؟

گناه من سادگی بود .

من خودم هر روز اونجا پلاسم . طبقه پایینشونم ۳ساله میشینیم . شوهرمم نره خودم‌میفرستم سر بزنه بهشون

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم هر روز اونجا پلاسم . طبقه پایینشونم ۳ساله میشینیم . شوهرمم نره خودم‌میفرستم سر بزنه بهشون

حسودیت نمیشه؟ اخه تا چمشون به خونوادشون میافته خیلی عوض میشن 

گناه من سادگی بود .

منم طبقه ی پایین خونه ی پدرشوهرم میشینیم از صبحی میرم کاراشونو میکنم بعد نهار میام خونه ی خودمون . چهار قل رو بخون رو اب بریز تو آب پاش به همه جای خونه بپاش . شوهرم خیلی به خانوادش وابسته است اما شبا کلا خونه ی خودمون میمونه

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
حسودیت نمیشه؟ اخه تا چمشون به خونوادشون میافته خیلی عوض میشن 

نه بابا عوض چرا همونه که بود دیگه . میگم‌که من خودم هر روز بالا پلاسم حوصلم سر میره اگه نرم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
منم طبقه ی پایین خونه ی پدرشوهرم میشینیم از صبحی میرم کاراشونو میکنم بعد نهار میام خونه ی خودمون . چ ...

چهار قل چیه میشه توضیح بدی ؟ اگه چیز دیگه ایی میدونی لطفا بگو بخونم از شر اینا خلاص بشم

گناه من سادگی بود .
منم طبقه ی پایین خونه ی پدرشوهرم میشینیم از صبحی میرم کاراشونو میکنم بعد نهار میام خونه ی خودمون . چ ...

چهار قل برای چی هست

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

بنظرم ربطی به زندگی کردن تو یه ساختمون نداره اخلاق همسرت اینطوریه مطنمئن باش دور بشی هم همین وضعه بعضی آدما چه زن چه مرد وابسته هستند متاسفانه

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

چکار میکنی تو نهار میپزی رختخواب جمع میکنی چرا مگه کلفتی سو استفاده نکنن وظیفه بشه برات

تیکر رسیدن به آرزوم😍خدایا تنها امیدم فقط و فقط تویی آرزوهامو سپردم به تو💚❤🧡💛
بابا خانوادشه توام خونه مامانت بودی نمیرفتی هرروز سر بزنی چه توقع هایی داریا😕

نه نمیرفتم اخه خوششون شده پسرشونو زن دادن حالام ۲ دستی تو چنگشون گرفتن هرروز یه عالمه شوهرم واسشون خرید میکنه

گناه من سادگی بود .