2777
2789
عنوان

سونو واژینال بارداری تو هفته کم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 64 پست
نگران نباش تو زیر ده هفته سونو واژینال دقیق تره ...  من دوبار واژینال انجام دادم خدا رو شکر مش ...

خداروشکر عزیزم ان شاءالله برای منم مشکلی پیش نیاد و ببنمیش🥰😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من اگ لکه بینی نداری یا بتات خوب بوده الکی سونو نرو بمون یه هفته دهدروز دیگ برو شکمی چون هم خطر نداره هم قلبشم تشکیل شده الکی استرس نمیکشی

باز خودت میدونیا من تجربمو گفتم

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
تورو خدا اینکارو نکن،من اون هفته رفتم تاالان لکه بینی دارم،استرست صدبرابر میشه دیرتر برو هم امکان تش ...

وای چه بد منم خیلی میترسم چون لکه بینی ندارم‌الان میترسم بگیرم اما شما دیدید تو سونو نی نی تونو؟

اگه سابقه ی سقط داری بهتره انجام‌ندی.هفته ۸ برو سونو شکمی عزیزم هفته های زود رفتن چیزی جز استرس برات ...

بارداریم پوچ بودش هرکاری کردم دفع نشد اخرم دکتر قرص گداشت برام تا بیوفته اره منم‌گفتم به دکتر الان زوده ولی گوش نداد تازه اون هفتع هم برام شکمی نوشت رفتم ساک بارداری دیدم اما رویان نبود انقد گفتش چرا نیستش برو واژینال که ببینه استزس مردم

من 5بار باردار شدم و4تا سقط داشتم هر بار هم سونو واژینال شدم چون از رو شکم نمیتونستن تشخیص بدن.4تای قبلی قلب نداشتن و با سونو هم به لکه بینی نمی افتادم با قرص و کورتاژ سقط میشدن اما خداروشکر این اخری تو6هفته با سونو واژینال قلب کوچولوش مشخص بود و صداشو شنیدم.نگران سونوی واژینال نباش خطری نداره 

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
منم انجام دادم چیزی نیس نگران نباش فقط به خدا توکل کن خودش داده خودش هم بخواد نگه میداره از خودش بخو ...

اره فقط توکل بخودش کردم ک بچه سالم و صالح بهم بده 😇

بارداریم پوچ بودش هرکاری کردم دفع نشد اخرم دکتر قرص گداشت برام تا بیوفته اره منم‌گفتم به دکتر الان ز ...

خب هفتت کمه حتما.چند هفته ای؟منم بارداری اولم گفت بچه مرده بعد باز بعده دو هفته رفتم گفت اصلا پوچه بچه رو نمیبینم‌ولی بعدش باردار شدم بارداری سخت ولی سالمی بود.نگران نباش بعدشم ماله بعضیا همینطوری سقط نمیشه ماله من با دارو هم سقط نشد کورتاژکردم

خب زنگ بزن مطب دکتر دوباره بپرس ولی وقتی دکتر نوشته حتما لازمه دیگه من بعد پاپ اسمیر خونریزی میفتم ...

دو دلم دگ‌میگم‌نکنه لازم باشه از طرفی میترسم ولی الان زوده واقعا ک دکترا گیج میکنن ادمو 

دو دلم دگ‌میگم‌نکنه لازم باشه از طرفی میترسم ولی الان زوده واقعا ک دکترا گیج میکنن ادمو 

چراداینقدر سختش کردی واس خودت مگه لکه بینی داری؟یا بتات کم بالا میره اگه این دو موردو نداری الکی نرو سونو سونوی زیادم خوب نیست چون اگه اینم بری الان قلب نداره بعد دوباره باید دوهفته دیگ بری واس قلب

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍