بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بارداریم پوچ بودش هرکاری کردم دفع نشد اخرم دکتر قرص گداشت برام تا بیوفته اره منمگفتم به دکتر الان زوده ولی گوش نداد تازه اون هفتع هم برام شکمی نوشت رفتم ساک بارداری دیدم اما رویان نبود انقد گفتش چرا نیستش برو واژینال که ببینه استزس مردم
من 5بار باردار شدم و4تا سقط داشتم هر بار هم سونو واژینال شدم چون از رو شکم نمیتونستن تشخیص بدن.4تای قبلی قلب نداشتن و با سونو هم به لکه بینی نمی افتادم با قرص و کورتاژ سقط میشدن اما خداروشکر این اخری تو6هفته با سونو واژینال قلب کوچولوش مشخص بود و صداشو شنیدم.نگران سونوی واژینال نباش خطری نداره
4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12 خدایا شکرت... در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
دو دلم دگمیگمنکنه لازم باشه از طرفی میترسم ولی الان زوده واقعا ک دکترا گیج میکنن ادمو
چراداینقدر سختش کردی واس خودت مگه لکه بینی داری؟یا بتات کم بالا میره اگه این دو موردو نداری الکی نرو سونو سونوی زیادم خوب نیست چون اگه اینم بری الان قلب نداره بعد دوباره باید دوهفته دیگ بری واس قلب