2777
2789
عنوان

سونو واژینال بارداری تو هفته کم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 64 پست
بنظر من اگ لکه بینی نداری یا بتات خوب بوده الکی سونو نرو بمون یه هفته دهدروز دیگ برو شکمی چون هم خطر ...

لکه بینی ندارم خداروشکر بتامم ۹۸۵ بود بار اول ،اره شکمی خیال ادم راحتتره انگاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم همینکارو کنم‌نرم فردا

منم تازه آزمایشم مثبت شده نمیدونم چند هفتمه امروز وقت دکتر دارم نمیدونم بگم واژینال نمی‌رم هشت هفته سونو شکمی برم یا ن آخه من دل درد پریودی دارم دردم زیاده میگم نکنه با واژینال سقط کنم

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
من 5بار باردار شدم و4تا سقط داشتم هر بار هم سونو واژینال شدم چون از رو شکم نمیتونستن تشخیص بدن.4تای ...

خدا حفظ کنه برات نی نی قشنگتو الهی سالم زایمان کنی😇 الهی منم قلبشو بتونم ببینم 🥰

لکه بینی ندارم خداروشکر بتامم ۹۸۵ بود بار اول ،اره شکمی خیال ادم راحتتره انگاری

بتات تو شیش هفته ۹۸۵؟من بالای سه هزار ینی سن حاملگی من بیشتر؟

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
خب هفتت کمه حتما.چند هفته ای؟منم بارداری اولم گفت بچه مرده بعد باز بعده دو هفته رفتم گفت اصلا پوچه ب ...

۶ هفته ۵ رور میشه فردا منم سری قبل پوچ بود اصلا هرکاری کردم‌نیوفتادش و قزص گذاشت دکتر برام اما این سری یکمم‌میتزسم برم نبینمش 😔

شما دل درد هم داشتی

نه،الانم ندارم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
منم تازه آزمایشم مثبت شده نمیدونم چند هفتمه امروز وقت دکتر دارم نمیدونم بگم واژینال نمی‌رم هشت هفته ...

چند هفتته که از اخرین روز پریودی حساب کن تاریخی که اخرین بار پریود شدی میشه شروع باراداریت،دل درد پریودی منم داشتم یعتی اکثرا دارن و میگن طبیعیه و دکتر اگ بخواد برات شیاف مینویسه  بنظرم شماهم‌نرو اصل قلب دیدن تا ۸ هفته اس اما دکترا شلوغ بازی میکنن بخدا

وای چه بد منم خیلی میترسم چون لکه بینی ندارم‌الان میترسم بگیرم اما شما دیدید تو سونو نی نی تونو؟

اره گفت بهترین نوع ساک حاملگی جنین خوب و...یه هفته بعدش بیا برا تشکیل قلب یعنی فردا،منم ازشنبه افتادم به لکه بینی تاالان خیلیم استرس دارم برم بگه قلبی درکار نیس،به نظرم بذار ۸ هفته برو

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خدا حفظ کنه برات نی نی قشنگتو الهی سالم زایمان کنی😇 الهی منم قلبشو بتونم ببینم 🥰

الهی امین

اصلا نگران نباش صدای قلبشو میشنوی ولی اگه طاقتشو داری یکم دیرتر برو.من انقد استرس داشتم و ضربان قلب خودم رفته بود بالا سونوگراف بنده خدا همش قسم میخورد که قلب رو میبینه فقط بخاطر استرسه منه که نمیتونیم صداشو بشنویم خیلی با حوصله بود نیم ساعت برام وقت گذاشت تا من یکم اروم شدم و صدای قلبشو شنیدیم.البته من 4بار تجربه ی تلخ داشتم برای همین یکم استرسم طبیعی بود.تو8هفته برو که 100درصد با واژینال صدای قلب مشخصه و ایشالا صدای تلپ تلوپ قلب کوچولوشو میشنوی

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
الهی امین اصلا نگران نباش صدای قلبشو میشنوی ولی اگه طاقتشو داری یکم دیرتر برو.من انقد استرس داشتم و ...

مگه نمیگن ۸ هفته دیگه واژینال نیست وشکمیه؟!