2777
2789
عنوان

برم شب یلدا آیا

130 بازدید | 12 پست

من پشت کنکورم و دو هفته نشده شروع کردم خوندن

بعد شب یلدا خونه بابابزرگم دعوتیم فکر نمیکنم حتی اگه از خود 7 صبح شروع کنم خوندن برسم تموم کنم

از طرفی سال قبل هم داشتم واسه امتحان هام میخوندم مامان و بابام هم به خاطر من نرفتن

بابابزرگم و خاله ام هم تنهان کسی نمیره پیششون فقط ماییم

دلم میسوزه ولی درس هام میمونه

به نظرتون برم و هر چی موند بزارم روز بعد بخونم یا نرم و بشینم بخونم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بابا برو

اپن چندساعت قراره دانشمند شی ؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

برو...

اگه شب میرید که از صبح زود پاشو تا یساعت قبل رفتن بخون...

اگه از صبح میرید برای جبران این روز که نخوندی روزای بعدی بیشتر بخون که اگرررررر حس عذاب وجدان داری برطرف بشه

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*