2777
2789

کلا من و ایشون مشکلی نداشتیم البته خیلی اهل تیکه انداختن بود ولی من جدی نمیگرفتم و روی حساب اخلاقیاتش میذاشتم و فاصلم و رعایت میکردم

تا اینکه حدودا اسفند ماه بود که به من یه تهمت خیلی بد زد و نتونست اثبات کنه و چون همه کاسه کوزه ها تهش سر خودش شکست از سمت خانوادش افتاد رو دور تیکه انداختنای واضح و توی هر جمعی دعوا درست کردن با همسرم من حتی تمام این مدت هیچوقت جوابشم نمیدادم به جز یک بار و همونجام گفتم اقا من رفت و امدم و خونه همتون محدود میکنم به زمانی که ایشون اونجا نباشه تا از این دعواها جلوگیری شه

مخصوصا که یکی دوبار انقدر توهین کرد و با همسرم دهن به دهن کرد که پدرش فشارش رفت بالا و حالش خیلی بد شد نخواستم تشنج بیشتر از این شه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یعنی اینجوری بگم که این خانم امکان نداشت مارو ببینه راجب اینکه همسر من و من مشکلی نداریم و همسرم مسئولیت کار های خونه و بچه رو به درستی با من تقسیم میکنه همسرم و توی جمع تحقیر نکنه یا به تربیت و مدل بچه داری ما ایرادات زشت نگیره

الان برادر شوهرم عصر اومد خونمون میگه امسال شب یلدا همه جمع شیم قبل رفتن شما مشکلتون حل شه ،اولم اومده سراغ من چون به همسرم میگفت همسرم رد میکرد،من مشکلی با اینکه همسرم و خواهرش اشتی کنن ندارم اما مطمئنم که باز دوباره جنجال به پا میکنه واقعا موندم چیکار کنم

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم کلا رابطه نداشته باش با همچین ادمی

من خودم حقیقتا حاضر نیستم هرگز دیگه با ایشون نزدیک باشم اما برادر همسرم میگه شما دارین از اینجا میرین بعدا خواهر و برادر حسرتش میمونه براشون که اشتی نکردن ،نمیدونم باید با همسرم صحبت کنم که اشتی کنه یا نه

ارامش خودتوو زندگیتو میخای بهم بزنی اشتی کن

بخدا از همینش میترسم که باز شروع کنه

من خودم حقیقتا حاضر نیستم هرگز دیگه با ایشون نزدیک باشم اما برادر همسرم میگه شما دارین از اینجا میری ...

منم همچین کیسی بوده و همین نظر برادرشوهرتون داشتم و اشتی شد ولی ذات اون خانم همونه و تغییر نکرده

این جور ادمها اخلاقشون عوض نمی شه باهاش صمیمی نشو

باورتون میشه به بچه سه سال و نیمه من حتی فحاشی میکرد

منم همچین کیسی بوده و همین نظر برادرشوهرتون داشتم و اشتی شد ولی ذات اون خانم همونه و تغییر نکرده

مشخصا اگه خودش قصد تغییر روابطش و داشت خودش پیش قدم میشد

اما ایشون حتی از موضعش راجب تهمتی که به من زده هم حتی پایین نیومده و میگه که حرفش اصلا دروغ نبوده