2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  میگم تو رو جون مادرت قفل کن تایپیکتو 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نرو همین جا باش   اگه میخوای بخوابی بخواب 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
برای من چی حدس میزنی؟  من خودم نمیتونم چیزی برای خودم حدس بزنم  از آیندم بگو به اهدافم م ...

ا۶داف چیزی نیس ک بشه حدس زد تلاش کنی خب میرسی

اره میزی

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
هر وقت خونه گیرتون بیاد

ببخشید میشه بپرسم چطوری فقط با یه اسم طرف راجب چیزی که میگه حستو میگی یعنی اینقد چشم سوم قویه که حتی اینطور از طریق مجازیم تو با یه اسم میتونی اتفاقی که تو آینده میفته رو بگی؟خیلی کنجکاوم شرمنده زیاد سوال میپرسم. 

عزیزه دلم اگر میخوای هم خودت آروم شی هم اون بنده خدا آرامش داشته باشه فقط و فقط براش قران بخون و فات ...

دیدم حتی کلی کتاب خوندم انقد هرکاری کردم نتیجه نداده افتادم دنبال ماورا شاید واسه خیلی خنده داره باشه امیدوارم هیشکی تجریش نکنه فقط زنده ای نفس میکشی ولی زندگی نمیکنی ب هرچیزی چنگ میزنی هیچی جورنمیشه

دیدم حتی کلی کتاب خوندم انقد هرکاری کردم نتیجه نداده افتادم دنبال ماورا شاید واسه خیلی خنده داره باش ...

خدابهت آرامش بده

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دیدم حتی کلی کتاب خوندم انقد هرکاری کردم نتیجه نداده افتادم دنبال ماورا شاید واسه خیلی خنده داره باش ...

عزیزم😭😭😭اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

برسه به روحه عشقت💚

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
مرسی بابت تموم حرفهای قشنگت

عزیزمی من یه روان درمان فوق العاده سراغ دارم که بصورت تصویری هم صحبت میکنه بعضی از مشاوره ها قوز بالا قوزن اگه خواستی شمارشو بهت بدم مطمینم کمکت میکنه ای کاش میتونستم یه سری چیزا رو کامل برات توضیح بدم حیف که بحث خیلی خیلی مفصله با خوندن پیامات خیلی ناراحت شدم فقط اینکه مطمئن باش جاش خیلی خیلی خوبه ایشاالله خدا به قلبت ارامش بده برای عشقت دعا میکنم❤️

بچه ها میدونم در مورد ایندتون کنجکاو هستید اما باور کنید این کار به ما لطمه میزنه و انرژیمون رو کم میکنه 

پس لطفا بیخیال شید

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش