🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزدلم میدونم سخته خب اکثر ادما از مرگ و مرده میترسن ولی این دلیل نمیشه که بعد از مرگ هم این ترس ها همراهشون باشه بالاخره هرچقدرم که بترسه ادم یه روز میمیره این ترس ها ترس های زمینی ان مطمئن باش خود خدا حواسش بهش هست شما با حرف نمیتونی یه روحو آروم کنی اون الان زندگیش کلا یه شکل دیگست اگه واقعا میخوای ارومش کنی باید خودت اروم باشی اینجوری فقط روحش اذیت میشه ها اگرم بخوای احضارش کنی که دیگه بدتر نه تنها بهش کمک نمیکنی بلکه عذابش میدی مثل این میمونه که یه نفر از زندگی قبلیت بخواد ترو احضار کنه مرگ اتفاقا خیلی شیرینه مرگ عین پریدن پرنده از قفسه مرگ یعنی رهایی از وابستگی و درد و رنج های دنیوی مطمئن باش الان جاش خیلی بهتر از منو شماست اگه با اینکارا اذیتش نکنی به خودت بیا
عزیزه دلم اگر میخوای هم خودت آروم شی هم اون بنده خدا آرامش داشته باشه فقط و فقط براش قران بخون و فاتحه بخون😍شبکه ۴ یه برنامه میده به اسم زندگی پس از زندگی.تجربه کساییه که مردن و زنده شدن.اونو ببین آروم میشی
باور کن عشقت الان جاش خیلی خوبه😍😍😍آروم باش عزیزه دلم
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚