2777
2789
اره ب زودی ی شغل خوب گیرش میاد با درامد متوسط

وای انشالله

کی از خونه مادر شوهرم بلند میشم؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه اون از مرده میترسید آمبولانس میدید فرار میکرد الهی بمیرم الان ک اینو می‌نویسم یاد ترسش میفتم چشا ...

عزیزدلم میدونم سخته خب اکثر ادما از مرگ و مرده میترسن ولی این دلیل نمیشه که بعد از مرگ هم این ترس ها همراهشون باشه بالاخره هرچقدرم که بترسه ادم یه روز میمیره این ترس ها ترس های زمینی ان مطمئن باش خود خدا حواسش بهش هست شما با حرف نمیتونی یه روحو آروم کنی اون الان زندگیش کلا یه شکل دیگست اگه واقعا میخوای ارومش کنی باید خودت اروم باشی اینجوری فقط روحش اذیت میشه ها اگرم بخوای احضارش کنی که دیگه بدتر نه تنها بهش کمک نمیکنی بلکه عذابش میدی مثل این میمونه که یه نفر از زندگی قبلیت بخواد ترو احضار کنه مرگ اتفاقا خیلی شیرینه مرگ عین پریدن پرنده از قفسه مرگ یعنی رهایی از وابستگی و درد و رنج های دنیوی مطمئن باش الان جاش خیلی بهتر از منو شماست اگه با اینکارا اذیتش نکنی به خودت بیا

یعنی اگه راهیم پیدا کنم باعث عذاب اون میشه؟

بله عزیزم چون به زور و عذاب به این دنیا میاد و بین این دنیا و اون دنیا گیر میکنه این خییییییلی عذاب داره شاید اینقدر عذاب بکشه که بیاد اذیتت کنه

من کی میمیرم راحت میشم

عزیزه دلم اگر میخوای هم خودت آروم شی هم اون بنده خدا آرامش داشته باشه فقط و فقط براش قران بخون و فاتحه بخون😍شبکه ۴ یه برنامه میده به اسم زندگی پس از زندگی.تجربه کساییه که مردن و زنده شدن.اونو ببین آروم میشی

باور کن عشقت الان جاش خیلی خوبه😍😍😍آروم باش عزیزه دلم

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
پسر 

برای من چی حدس میزنی؟ 

من خودم نمیتونم چیزی برای خودم حدس بزنم 

از آیندم بگو به اهدافم میرسم؟ 

امسال دانشگاه میریم؟ حدود رتبم چند میشه

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش