2777
2789
من چشم سومم فعاله  ببین چشن سومو ول نمیشه باز کرد بلدی میخاد اگر شما نشونه های توی خودت مشاهده ...

شما چ نشونه هایی دارید؟ 

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا  الان تو فست فودی کار میکنه؟ شایدم بعدن

نه تو فست فودی نی

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
ببین اصلا به دوری و نزدیکی نیست ما شوهر خاله بابام مرده بود بعد ماشینشو بدونه اینکه بزنه به نام پسرش ...

پس این یعنی واقعا مرده اگاهه...پس من نمی‌فهمم چرا توخوابم نمیاد یعنی نمیخاد آخه چرا 

خوابای از اینده ک بعدش عین همون اتفاق میوفته خبرای از اینده ذهن طرف مقابلمو میتونم بخونم  و. ...

ما خونه دار میشیم یه روزی؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
نمیخاد باهات ارتباط بگیره؟  ازش نشونه ای داری؟  کجاها می‌رفتید که مختص دوتاتون بوده یه م ...

اونجایی ک پاتوقمون بود ک پا نداشتم من دق میکنم برم ولی یادگاریش همیشه تو گردنمه

خوابای از اینده ک بعدش عین همون اتفاق میوفته خبرای از اینده ذهن طرف مقابلمو میتونم بخونم  و. ...

نگو تو رو خدا منم خواب دیدم ایلام زلزله میاد و هیچ وقت اباد نمیشه اینو بهم گفتن در صورتی که قبل از زلزله اصلا نمیدونستم ایلام کجاست خداروشکر الان بهترم کمتر خواب میبینم 

اره 

برا دلخوشیم‌گفتی آره؟🥺