2777
2789

مادر شوهرم اینجاست  الان بیرونه چند ساعت دیگه میاد 

میخوام  شام درس کنم نمدونم چه درس کنم 

باقالی پلو با اش رشته دارم 

نونی باشه پیشنهاد بدید لطفا 

خدایا شکرت 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس که نه

ولی میخوام برم فیلم ببینم

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

پاهام تو هواست 

مامانم با دمپایی بالای سرم داره روی عضلات پام کار می کنه

بازم عکس می خواین؟ 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

داشتم به گلهام رسیدگی میکردم، عکسشونو بذارم؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیفتد، رویا ببارد، دختران برقصند،  قند باشد ،  بوسه باشد، خدا بخندد به خاطر ما... ما که کاری نکرده ایم... 

گشنمه😂🥲🥴

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

نشسته ام ب درز دیوار نگاه میکنم

و پدر همسایه را گور ب گور

لوله بخاری آه میکشد و قلب سقف میگوید تک و ترک برمیدارد

و صد حیف ک دریل تخریب همسایه همچنان ک و ن خونه مارو پاره کرد😐اعصابم خرابه 😂😂😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مادر شوهرم اینجاست  الان بیرونه چند ساعت دیگه میاد  میخوام  شام درس کنم نمدونم چه در ...

زود پز با نخود خیس خورده داری اگه داری بگم چه غذایی درست کنی

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

همین الان چایی ریختم برای خودم و عکس گرفتم بعد اومدم نشستم پای گوشی منتظرم چاییم سرد بشه😍😋☕

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)