2777
2789
عنوان

با نشخوار ذهنی چکار کنیم

103 بازدید | 19 پست

یه موضوع میفته تو ذهنم دیگه ول نمیشه انقدر بهش فکر میکنم خسته هم میشم ولی از ذهنم بیرون نمیره یه چیزای چرررت هم اخه

چکار کنم 

هزینه مشاور هم فعلا ندارم 

مثلا چندوقت پیش بابام تعریف میکرد مثلا سی سال پیش تو روستا که معلم بودم بهداشت ضعیف بود و تو دسشویی کرم (انگل) میدیدم بچه های بیچاره انگل داشتن بعد یهو گفتم چقدر گفتم خدایی اندازه مار بود انقدر دراز مثلا میرفتم دسشویی میدیدم یه کرم نیم متری هست الان چندروزه ذهنم همش شده کرم کرم کرم دیشب هم خواب کرم های گنده دیدم یهو ذهنم بره یجا دیگه ول نمیشه تروخدا راهکاری دارید بگید خسته شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطور انقدر این افکار مزخرف توی مغزم رژه میرن افسردگی گرفتم .اینجا هم مشاوری چیزی نیست برمم فک میکنن دیوونه شدم ابروم میره 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

ما وقتی احساسات مختلفمون رو تجربه نکنیم صدای افکار بلند میشن و ذهن شلوغ میشه. 

از طرفی به نظرم اومد که ترس از اسیب دیدن دارید که این هم باز به تجربه هاتون تو زندگی مرتبط هست و احساسات همایند اونها که الان خودش رو به صورت تصورات اسیب زا مثل انگل داره نشون میده. 

درمان نیازه 

تو خیلی شدیدی من اینطور نیستم مثلا شوهرم یع چیز بگع رد اون فیریک میزنم

منم هستم ولی اره هی داره بیشتر میشه 

یه موضوع واسم خییلییی بزرگ میشه خسته شدم از بس تو ذهنم با خودم حرف میزنم دلم میخاد به خودم بگه بسه دختر خفه شو خسته شدم انگار از زندگی عقب افتادم ازبس تو فکر خیالم زیاااادی فکر میکنم 

ما وقتی احساسات مختلفمون رو تجربه نکنیم صدای افکار بلند میشن و ذهن شلوغ میشه. از طرفی به نظرم اومد ک ...

درمانش چجوریه 

تاحالا مشاور نرفتم چیا میگن 

روانشناس چی میگه نصیحت میکنه فقط؟