2777
2789

سلام من دیگه تقریبا اخرای بارداریمه ولی بی نهایت زود رنج شدم شوهرم اصلا درک نمیکنه هرچی که میگم به خنده میگیره رد میکنه دلم میخواد خودکشی کنم 😭

مثلا من واقعا از زایمان میترسم میگم میخوام برم خصوصی که دکترم بالا سرم باشه میخنده میگه بقیه چه جوری زایمان کردن 

یا مثلا بهش میگم برم از این توپ بزرگا بگیرم روش ورزش کنم میگه تازه میفیتیدست و پات میشکنه بعد امروز مامانش میگه چرا واسش توپ نگرفتی کمک میکنه زودتر بچه بدنیا بیاد تا تلفن و قطع کرده میگه بلند شو بریم بگیرم از این لجم میگره که من بگم بده ولی مامانش بگه خوبه 

بخدا خستم دلم میخواد زود تر زایمان کنم راحت شم تازه واسه زایمانم قراره 10 روز مامانش اینا بیان اینجا بمونن واقعا اعصابشون ندارم نمیدونم چه جوری تحمل کنم 

از یه طرفی ام چند وقته وسواس گرفتم یکی به وسایلم دست میزنه میریزم بهم 

یعنی بعد زایمان خوب میشم چیکار کنم شوهرم رفتارش بهتر بشه 😔

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مادرش دلیل استفاده از توپ رو گفته بهش که باعث میشه زایمان راحت تر باشه ولی شما نگفتی فقط گفتی وا ...

نه منم دلیشو گفتم حتی فیلم هاشو نشونش دادم

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام

متأسفانه مردا تو این شرایط درک و شعورش بجای افزایش، کاهش پیدا میکنه

بهش بگو بره راجع به زایمان طبیعی و همراهی مرد سرچ و مطالعه کنه اگه حرف خودتو نمیخونه

برا حساس شدنت هم فقط چشماتو ببند نبینی کی به چی دست میزنه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...