2777
2789
عنوان

میشه بیاین راهنمایی کنین یعنی شوهرم خوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از الان روی خودت کار کن چون از روزی که بچه بدنیا بود روزی هزار بار تصمیم میگیری طلاق بگیری و گریه و زاری و به معنای واقعی زندگیت میشه جهنم 

به منم گفتن ولی من میگفتم نه بابا ما لیلی و مجنونیم و مثل بقیه نمیشیم و فلان ولی نگم برات که چیا بهمون گذشت ولی خوبیش اینه که فقط سه ماه طول میکشه و بعدش دوبار میشین همون آدمای قبل 

از الان خدا بهت صبر بده

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
چرا خانواده خودتو نمیاری پیش خودت برا زایمان

مامانم میاد ولی اونام میگن میایم بعد فک کن با کلی کاری که خودم دارم مامانم باید وایسه واسه اونا غذا بپزه پذیرای یکنه یه ذره فهم ندارن

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام
به نی نی ت فکر کن که میخواد بیاد بغلت فقط خودت ب خودت میتونی کمک کنی.سعی کن فقط بفکر خودت باشی . ...

اگه بچه ام برام مهم نبود تا الان هزار بار خودمو راحت کرده بودم

هرچی میخواهی بگی بگو مادرجون گفتن اینکار را بکن اونکار را بکن البته با لحن خوب بهش بفهمون مادرش گفته ...

اصلا نمیتونم بپذیرم چرا باید رو حرف مادرش باشه خو لامصب منم که همونو میگم

خب میتونی بری خونه مامانت من سره پسرم مادر شوهرم اینا اومدن موندن خونه ما منم دیدم اینجوریه رفتم مون ...

آخه مامانم اینا شرایطش ندارن بابا واسه سیسمونی کلی هزینه کرده الانم برم اونجا هی مهمون میره و میاد نمیشه 

مامانم میاد ولی اونام میگن میایم بعد فک کن با کلی کاری که خودم دارم مامانم باید وایسه واسه اونا غذا ...

یکاری کن .به مادرشوهرت بگو من با مامان خودم‌روزای اول راحت ترم الان کرونام هست جم نباشیم خیلی بهتره . بگو شما هفته بعدش بیاین مامانمم بره استراحت کنه 

ممنون واسم دعا کن

انشاا... زایمانِ راحتی داشته باشی و فندقت صحیح و سالم بدنیا بیاد 

ببین منم خیلی استرس داشتم واسه زایمان و آخرا همه ش تپش قلب داشتم ولی خیلی اونروز همه چی بامزه گذشت و اصلا با تصوراتم یکی نبود به چیزای خوب فکر کن من همه ش میگم کاشکی یه کلاسی میزاشتن واسه سه ماهِ اولِ بعد از زایمان چون جهنمی ترین روزای زندگیِ هر زنی هستش و همه اطرافیام که زایمان کردن دقیقا همین حالو داشتن زایمان که یه روزه چشم به هم بزنی فندوقت توی بغلت خوابیده 

اگه انقدر وحشت داری برو از روانشناس نامه بگیر سزارین کن راحت

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
یکاری کن .به مادرشوهرت بگو من با مامان خودم‌روزای اول راحت ترم الان کرونام هست جم نباشیم خیلی بهتره ...

نمیفهمن که دیروز به شوهرم میگم این ده روز اول زایمان و برو خونه مامان من خودم تنها باشم یکم با خودم کنار بیام بعد بیا مامانش مث طلبکارها میگه یعنی میگی بیاد اونجا که ما نیایم اونجا نخیر ما میام من دیگه چی میتونم بگم

اصلا نمیتونم بپذیرم چرا باید رو حرف مادرش باشه خو لامصب منم که همونو میگم

اینجور مردا را هرکار بکنی درست نمیشن مگر اینکه هرچی بخواهی بگی یه مادرجون بزاری اولش بعد یه مدتم خودش چون فکر میکنه از مادرش مشاوره میگریی حتی اگه هم دیگه اولش نگی کاریی را که میخواهی میکنه اگرم میخواهی زودتر نتیجه بگیری اگه کاریی مادرش پیشنهاد داد یا چیز دیگه ای به نظرت خوب بود آمدی خونه از مادرشوهرت تعریف وتمجید کن