2777
2789
عنوان

میشه بیاین راهنمایی کنین یعنی شوهرم خوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 37 پست
انشاا... زایمانِ راحتی داشته باشی و فندقت صحیح و سالم بدنیا بیاد  ببین منم خیلی استرس داشتم وا ...

نمیدونم شاید اصلا یه جلسه مشاوره رفتم واقعا از بعدش میترسم نکنه افسردگی بعد زایمان بگیرم تازه

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام
اینجور مردا را هرکار بکنی درست نمیشن مگر اینکه هرچی بخواهی بگی یه مادرجون بزاری اولش بعد یه مدتم خود ...

با این که حال بهم زن ترین کاره ولی امتحانش میکنم ممنون عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیفهمن که دیروز به شوهرم میگم این ده روز اول زایمان و برو خونه مامان من خودم تنها باشم یکم با خودم ...

چرا تنها باشی خو . الان عصابت خورده اون موقع باشه بهتره شاید کمک خاستی . ببخشیدا ولی خونواده شوهرت خیلی نفهم و بیشعورن🤕

چرا تنها باشی خو . الان عصابت خورده اون موقع باشه بهتره شاید کمک خاستی . ببخشیدا ولی خونواده شوهرت خ ...

حاضرم هر کاری دارم خودم تنها انجام بدم ولی اعصاب و روانم راحت باشه 

آره متاسفانه خیلی فراتر از خیلی😑

نمیدونم شاید اصلا یه جلسه مشاوره رفتم واقعا از بعدش میترسم نکنه افسردگی بعد زایمان بگیرم تازه

خب ببین خیلی نرماله بعدش افسرده بشی چون ریتمِ زندگیت تغییر میکنه و احساسِ درمونده گی میکنی ولی اولا اینو یادت بشه فقط تو نیستی اکثره خانومه بعد زایمان افسرده میشن و اینکه دائمی نیست فقط باید تحمل کنی و سعی کنی آرامشتو حفظ کنی هم بخاطره خودت هم بخاطره بچه 

ببین همسرم اوایل یه جوری بود انگار اصلا از دخترمون خوشش نمیاد ولی الان باید ببینیش جونش میره واسه دخترمون و من فکر کنم بخاطره افسرده گیِ بعد از زایمان و حساسیتی که اون روزا داشتم بنظرم میومده اینجوریه و حسابی توهم زده بودم 

این اتفاقا واسه شمام ممکنه بیفته و اگه همچین چیزی شد یاده این حرفام بیفت که این روزا گذراست سخت نگیر

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
خب ببین خیلی نرماله بعدش افسرده بشی چون ریتمِ زندگیت تغییر میکنه و احساسِ درمونده گی میکنی ولی اولا ...

واقعا ممنونم ازت حرفات بهم آرامش داد ایشالله خدا همیشه آرامش مهمون زندگیت کنه

واقعا ممنونم ازت حرفات بهم آرامش داد ایشالله خدا همیشه آرامش مهمون زندگیت کنه

خواهش میکنم به شمام همینطور😊🌹

وقتی فندوقت بیاد بغلت خنده ت میگیره که چقدر نگرانه زایمان بودی☺️

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.