2777
2789
عنوان

رو مخ ترین کاری که کسی کرده؟ شوهرتون/خانوادتون? 💃🏻🍇😋😎

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 21 پست
بشون بگو عمه جان پسرا خودشونم راضی نیستن دخترای فامیلم زبون دارن میتونن حرف بزنن¿ ــــبعدم بگو کس ...

عوض بشو نیست که نیست برای دختر ۱۱ ساله هم دنبال شوهره😐

چقدر دعوا شده سر این موضوع 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عوض بشو نیست که نیست برای دختر ۱۱ ساله هم دنبال شوهره😐 چقدر دعوا شده سر این موضوع 

بگو  پسرایی که شما میگید تو لول ما نیستن

شما اگه شوهر پیدا کن خوبی بودید شوهر خودتون چرا اینه؟

یا مثلا اگه شوهر نداره

برا خودتون شوهر پیدا کنید نه بقیه

کسی نیاز  به مشاوره نداره

از اون دسته دخترایی هستمـ!🌙🍊 که اگه برام سنگ پرتاب کنی برات گل پرت میکنم 🌸⚠️اما با گلدونش اونم سر قبرت-!-_-💕💣﴿ تیکر بارداریـ نی تیکـر 🐣🍓آرزومـه○→🌈💛﴾ منـ مث کاکاکتوسم😐💕 خار دارم نیا نزدیک🌵🌴🌜ادمـ خوبیـ باش خوبا کمـ نشدنـ-!🌸💙👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم غذامیخوره یاخیلی ملچ ملوچ میکنه یاصدای اب خوردنش میادیادندونای مصنوعیشودرمیاره میزاره تولی ...

رو لیوانت اسمتو بنویس

بعد بزن دندون گذاشته نشود

نمدونم بلکه خجالت بکشه

از اون دسته دخترایی هستمـ!🌙🍊 که اگه برام سنگ پرتاب کنی برات گل پرت میکنم 🌸⚠️اما با گلدونش اونم سر قبرت-!-_-💕💣﴿ تیکر بارداریـ نی تیکـر 🐣🍓آرزومـه○→🌈💛﴾ منـ مث کاکاکتوسم😐💕 خار دارم نیا نزدیک🌵🌴🌜ادمـ خوبیـ باش خوبا کمـ نشدنـ-!🌸💙👌
مادرشوهرم غذامیخوره یاخیلی ملچ ملوچ میکنه یاصدای اب خوردنش میادیادندونای مصنوعیشودرمیاره میزاره تولی ...

اه!  خاله ی مادرم هم همین بود!تو یه لیوان گذاشته بود خونه ی مادربزرگم اومده بود اونو ما دست نزدیم دیگه انداختیم بیرون مادربزرگم برداشت استفاده کرد ازش.حالم بهم میخورد نگاش می کردم.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
داداشم ک باعث شده من بخوام ازدواج زوری کنم کاش بمیره 

من بابام.رفتارای مادرم.خسته شدم ازدواج کردم ولی پشیمونم.البته خودم بله ندادم مادرم از هول حلیم افتاد تو دیگ بهشون بله گفت الان اونم میگه چه کاری کردم.کاش کاش می گفتم نمیخوام.این زبون جایی که باید نه نمیگه.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...