2777
2789
😔 چ کنم میگم شاید سرش ب بچه گرم شه آدم شه 

درسته ولی اگه خدای نکرده خوب نشد چی؟ علاوه بر تو زندگی یه بچه هم خراب میشه پس گلم کلی درموردش فکر کن که بعدا پشیمون نشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولی اگه خدای نکرده خوب نشد چی؟ علاوه بر تو زندگی یه بچه هم خراب میشه پس گلم کلی درموردش فکر کن ...

الان بیشتر فکر اینم ک مشکل ناباروریمو حل کنم حالا چ بچه بخوام یا نخوام😢

چون مشکلم جدیه بچه هم نخوام باید درمان کنم خودمو البته اگ بشه😔

الان بیشتر فکر اینم ک مشکل ناباروریمو حل کنم حالا چ بچه بخوام یا نخوام😢 چون مشکلم جدیه بچه هم نخوا ...

عزیزم سخته ولی به این فکر کن حتما مصلحتی توشه. شاید خدا بخاطر رفتار شوهرت بچه نمیده که اون بچه هم زجر نکشه.  حتما اگه خوب بشه خدا هم بهتون بچه میده

منم همین فکرو میکنم همیشه حتما حکمتی توشه 😔

بخدا تو همین سایت خانومایی هستن که یه دونه یا دوتا بچه دارن ولی شوهرشون درست نشده بازم خیانت میکنه الانم اون خانوما میگن کاش بچه دار نمیشدیم و یکی دیگه رو هم بدبخت نمی کردیم .به این فکر کن  که شاید یه روزی مجبور شدی از همچی بگذری و طلاق بگیری اونوقت اگه یه بچه هم باشه گرفتن حضانتشو پر کردن جای پدر براش واقعا سخته! خدا بهت صبر بده

😔😔😔برام دعا کن عزیزم واقعا تو شرایط سختی ام

ایشالا خدا کمکت کنه. یا شوهرت واقعا خوب بشه و تمام بدی هایی که در حقت کرده رو جبران کنه یا ازش جدا بشی و راحت شی ایشالا خدا جواب صبوری هات و بده 

بخدا من جای تو بودم یه روز به بهانه خرید از خونه میزدم بیرون و فرار میکردم برای همیشه خودمو گم و گور میکردم. تا قدر بدونه بفهمه هیچکی نمیتونه دو روز تحملش کنه . کاش یه جوری خودتو نجات میدادی 

کاش می تونستی از یه راهی ازش جدا شی یا ولش کنی بری تا خودش یه روز به پات بیوفته

اون هیچوقت ب پای من نمیفته😔 اون یه ادم خیانت کار روانیه بی احساسه که منو تو حسرت همه چیز گذاشته🥺

دریغ از یذره محبت از ته دل 

یوقتایی اینقد بهم میچسبه که اذیتم میشه ومیدونم ک دلیلش دوسداشتنم نیست چیز دیگ ی ازم بخواد

اون دوسنداشتنشو به من ثابت کرده😔

با کتک زدناش و زجر داداناس

اخه دوس داشتن ب قربوت صدقه های الکی برا خر کردنم ک نیس

دوس داشتن ب احترامیه که نمیزارع بهم 

تعادل رفتاری نداره اصلا 

بدم میاد برا اینک خرم کنه چیزی ازم میخواد دروورم میپلکه

من اینجور نمیخوام میخوام بهم احترام بزاره جلو تمه خوردم نکنه بخدا چ تو اقوام خودش چ اقوام خودم روم نمیشه باهاش جایی برم یا ازش تعریف کنم😭

کاش منه خاک بسر اینقد ب یه ادم هرزه بی چشم و رویه روانیه خیانت کار وابسته نبودم😔

اون هیچوقت ب پای من نمیفته😔 اون یه ادم خیانت کار روانیه بی احساسه که منو تو حسرت همه چیز گذاشته🥺 ...

عزیزم ازدواجتون سنتی بوده؟ یعنی تو دوران نامزدی یا عقد این رفتاراشو نداشت؟ خانوادت مگه نمی‌بینن چیکار میکنه