2777
2789
عزیزم ازدواجتون سنتی بوده؟ یعنی تو دوران نامزدی یا عقد این رفتاراشو نداشت؟ خانوادت مگه نمی‌بینن چیکا ...

من یبار باهاش نامزد شدم بصورت سنتی ۸ ماه نامزد بودم بخاطر خیانت و دخالت مادرش بهم زدم تا یکی دو سال دنبالم بود یک سال اول ک اصلا قبولش نداشتم ولی بعدا کارایی کرد ک باور کنم دوسم داره و دیگ اون ادم سابق نیست تو عقدم باز چندبار ازش چیزی دیدم هردفعه زیر بار نمیرفت شش ماه بعده عروسی هم خیانت کرد الان یکی دوساله ک میگذره وبدتر از سابق شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله از خدا هر چی میخوایی بهت بده

انشالله نی نی توپولی باید بغلت 

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
منم دلم نی نی میخواد ولی خب عمق فاجعه اینجاس ک مجردم

😃😂

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
😔😔😔

عزیزم بچه نداری جدا شو نصف جهان طلاق گرفتن و خوشبخت شدن چرا خودتو اذیت میکنی 

عزیزم بچه نداری جدا شو نصف جهان طلاق گرفتن و خوشبخت شدن چرا خودتو اذیت میکنی 

نمیدونم تاپیکاو پستامو پیگیر بودی یان 

ولی بیشتر چون من بچه بودم باهاش ازدواج کردم بهش وابستم با تموم ظلمایی ک در حقم کرده بعضی وقتا حالم از خودم بهم میخوره😔

نمیدونم تاپیکاو پستامو پیگیر بودی یان  ولی بیشتر چون من بچه بودم باهاش ازدواج کردم بهش وابستم ...

ناراحت  نباش عزیزم 😔