2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی چی بگم بعضی وقتا دعوام میکنه بعضی وقتام از دلم در میارع😔

الهی قدات  بشم اجی  چون گفتم اگ تصمیم ب زندگی داری الهی بچه دار بشی ن مثل  من   یهو باردار شدم 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
الهی قدات  بشم اجی  چون گفتم اگ تصمیم ب زندگی داری الهی بچه دار بشی ن مثل  من   ...

اخه من کسیو ندارم اذیتم میکنه بعضی وقتاکسیو ندارم که جلوشو بگیره نزاره اذیت کنه مجبورم بسازم بسوزم

اخه من کسیو ندارم اذیتم میکنه بعضی وقتاکسیو ندارم که جلوشو بگیره نزاره اذیت کنه مجبورم بسازم بسوزم

الهی ب حق این رمضون   یه نینی   سال دیگه    بعلت باشه

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
مرسی عزیزم از دعای قشنگت ایشالله توام حاجت روا شی

فدات مرسی

خیلی رفتم ...مشکلم پلی کیستیک ..الانم سه ماه پری نشدم میدونم خبریم نیس به خاطر تخمدانامه ک کار نمیکن ...

پیج bardari.ir 

رو حتما ببین.بیمارای خانم فلورا تاجیکی با پلی کیستیک خیییلی شدید باردار میشن