2777
2789
خوب کاری کردی😂 وقتی کسی زبون خوش حالیش نشه باید همینجوری رفتار کرد😂

اره والا

دیگ جوری بودم هیچی جلو دارم نبود شوهرم اومد گرفتم حتی زدمش گفتم ولم کن بزار حسابشو برسم هرچی از دهنش دراومده هرسری میگ احترام حالیش نمیشه همسرمم برد بیرون ازخونه گف دیگ ارمان اینا اینجان ما نمیایم انشالا روزای دیگ میایم

اخه ۳شنبه ها و جمعه ها همه اونجا جمع هستیم

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والامادرشوهرمم بهترازاون نیس همش میگه عروسای فلانی اینقدر جهاز بردن خونه شونو ال کردن بل کردن 

من پدرم معلم بازنشسته است درحد توانش هیچی برام کم نزاشته اما اوناخیلی پرتوقعن

داشتن حجاب شخصیت فرد رو خوب جلوه میده و آرامش میاره 

جلل خالق 🤐🤐

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

والامادرشوهرمم بهترازاون نیس همش میگه عروسای فلانی اینقدر جهاز بردن خونه شونو ال کردن بل کردن 

پس خودت چادر ببند کمرت وارد عمل شو 😂

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

من پدرم معلم بازنشسته است درحد توانش هیچی برام کم نزاشته اما اوناخیلی پرتوقعن

عزیزم اصلا تو قانون اومده جهیزیه رو مرد باید بیاراین ک شما میبری لطف داری میکنی همین و بهشون بگو 

بعد پسرشون خونه و ماشین هردوتاشو داره به نام خودش؟

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
یعنی فکر میکنی چون محجبه ای بهتری ازش؟ کارش زشته ولی فکر نکن چون باحجابی از بقیه بهتری مهم ذاته که ب ...

عزیزدلم من نگفتم بهترم ازاون میگم خواهرشوهرامو زنوعموها و اقوام شوهرم میگن عاطی خوشگل تروباحجاب تره البته منم مخالف این فرقا ی ظاهری هستم و بنظرم زیبایی بیرونی مهم نیس و درونی مهمه اما جاریم گندشو دراورده

عزیزدلم من نگفتم بهترم ازاون میگم خواهرشوهرامو زنوعموها و اقوام شوهرم میگن عاطی خوشگل تروباحجاب تره ...

بله درسته منتهی فکر کنم ذات جاریت کلا خراب باشه🤦‍♀️

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.