2777
2789
راست میگی حقیقت قرن اینکه وقتی صبح بعد بیدار شدن میبینیشون ی شکل هستن وقتی از خون میرن بیرون ی شکل د ...

نه بابا واقعیت اینه ذات خراب رو نمیشه با هیچی مخفی کرد 

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۱۷شوهرم ۲۸ میدونم اختلاف سنیمون زیاده ولی بهم علاقه مند شدیم

خوشبخت باشی حتما یه فکری به حال جاریت بکن که زندگیتو خراب نکنه 

و سرانجام در برابر همه چشم‌ها، دو چشم زنده را زنده به گور کردند. چشم‌هایی که دزدها را دیده بود.
نه بابا واقعیت اینه ذات خراب رو نمیشه با هیچی مخفی کرد 

من الان مانتویی هستم توخیابون راه میرم ی ظاهر آشفته ک اصلا تو هیچ برنامه مدی ندیدم میبینم چ تعریفی دارم ازش کنم اما ی مانتویی شیک با ی آرایش ملایم  ک معلومه چی ب چی رو ک میبینم میشه از زیبایش تعریف کنی دیگ ذات طرفو فقط خدا میدونه ما علم غیب نداریم ک قضاوت کنیم 

واسه ظهور امام زمان صلوات   
من الان مانتویی هستم توخیابون راه میرم ی ظاهر آشفته ک اصلا تو هیچ برنامه مدی ندیدم میبینم چ تعریفی د ...

چه ربطی داره من دارم از ذات بد حرف میزنم 

در هر صورت حرف شما درسته حتی حرف بعدیتم درسته 

چه ربطی داره من دارم از ذات بد حرف میزنم  در هر صورت حرف شما درسته حتی حرف بعدیتم درسته

منم ذاتی ک شما گفتی گفتم قطعا شما علم غیب داری ک میتونی ذات مردمو تشخیص بدی اختیار داری افکار شما درسته 

منم ذاتی ک شما گفتی گفتم قطعا شما علم غیب داری ک میتونی ذات مردمو تشخیص بدی اختیار داری افکار شما در ...

نه من که علم غیب ندارم ولی قطعا شما داری 

منم ذاتی ک شما گفتی گفتم قطعا شما علم غیب داری ک میتونی ذات مردمو تشخیص بدی اختیار داری افکار شما در ...

بچهاتوروخدااینقدر دعوانکنید شوهرم قهره باهام چشام کبو د بس ک گریه کردم

بچهاتوروخدااینقدر دعوانکنید شوهرم قهره باهام چشام کبو د بس ک گریه کردم

گریه نکن عزیزم این چیزا پیش میاد شوهرتم بالاخره میفهمه این حرفا درست نیس و براش عادی میشه توام حساس نشو نقطه ضعف نشون جاریت نده با شوهرت صحبت کن بگو منطقی باشه ببینه چرا جاریت باید همش سرش تو زندگی تو باشه و واسه اون خبر ببره شوهرتم بچه نیس درک میکنه 😘

گریه نکن عزیزم این چیزا پیش میاد شوهرتم بالاخره میفهمه این حرفا درست نیس و براش عادی میشه توام حساس ...

قضیه ی پسرهمسایه مون اینکه ک اومد خواستگاریم من اصن ازش خوشم‌نمی اومد پدرم ردش کرد همینو تمام نمیدونم جاریم واقا چه قصدی داره ازاین حرفا ولی شوهرم بشدت غیرتیه

فانتزیت دقیقن شوهر منه فقط فرقش اینه ی ابجی داره  اصلنم خوب نیست همچین چیزی 😐😑

🤣🤣 خب نه من این کافی نیست که مثلاً این یه ویژگی بود . 

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕