2777
2789
بچها دیروزم رفته ب شوهرم گفته پسرهمسایه ی عاطفه اینا قبلا خواستگارش بوده الانم همه جادنبالشه و ول کن ...

اسی چقد کندی زود زود بگو دیه شیش صحفه جلو رفتیم سه خطم نگفتی هنو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم دیشب اومده بود اونقدر عصبانی بود ک میخاس خون راه بندازه منم رفتم خونه جاریم هرچی ازدهنم دراومد بش گفتم و گفتم اگه ی باردیگه ازاین مزخرفات بگی و بخای زندگیمو خراب کنی نابودت میکنم 

یا خدا😂😂😂😂

ی بار جاری بزرگم ک الان جدا شده هی کرم میریخت من هیچی نمیگفتم ک تو خانواده مشکل پیش نیاد چندبار هی تیکه انداخت دیگ دیدم باخنده و بی محلی خوب صحبت کردن درست نمیشه

ی جوری من بااین برخورد جدی کردم ی دعوایی باهاش کردم از اونموقع دیگ سمت من نیومد ی سال بعدش طلاق گرفتن🥴😂💫

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
بخدابددردیه‌ای‌جاری‌داشتن

من فقط در حد سلام و احوال پرسی

به هیچکدوم تاحالا رو ندادم که بخان صمیمی بشن بعد برن بگن فلانی ابنو گفت اونو گفت

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
ی بار جاری بزرگم ک الان جدا شده هی کرم میریخت من هیچی نمیگفتم ک تو خانواده مشکل پیش نیاد چندبار هی ت ...

خوب کاری کردی😂

وقتی کسی زبون خوش حالیش نشه باید همینجوری رفتار کرد😂

😂😂😂😂😂😂😂داغون جمله اخرت شدم لعنتی 

بخدا میمیون بوداااا انقد زشت و چروک 

الان ببینی از رو عکسش قابل تشخیص نیس پسره ی دونه عمو داشت که اونم این عنتر گفته نیا خونم دخالت میکنی 

صاحب اون همه ملک و املاک سدی خوب جونت در بیاد توهم دوتا چیز از قوم شوهر بشنووووو 

وااااای نمیدونی چه طلاهایی داره  

من فقط در حد سلام و احوال پرسی به هیچکدوم تاحالا رو ندادم که بخان صمیمی بشن بعد برن بگن فلانی ابنو ...

منم‌اصلن رونمیدم‌سلام‌میدم‌ولی‌جواب‌نمیدن‌قبلن‌میخواستن‌باهام‌صمیمی‌شن‌ولی‌نتونستن

بخدا میمیون بوداااا انقد زشت و چروک  الان ببینی از رو عکسش قابل تشخیص نیس پسره ی دونه عمو داشت ...

😂😂😂😂😂په با سر افتاده تو عسل وخلاص🙄😐

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان