2777
2789
منم یکی دارم بعدا میشن دو تا  ولی مامانم ۷ تا جاری داره  ۴ تا هم خواهر شوهر

خدا ب دادش برسه😢😢

عشــــ❤️ــق ینی:یک نفر،یک روز،بی نام و نشان             آیدومالک شود مجموع احســـــ💚ــاس تورا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر دختر عموی من همه خانوادش تو بچگی تو.تصادف فوت شدن فقط این مونده با کلیییی ثروت 😫😫😫😫 بخدا ر ...

😂😂😂😂😂😂😂داغون جمله اخرت شدم لعنتی 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
اره بابا نوش جونشون( تو گلوش گیر کنه پاره بشه)💔

😂😂😂

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
جات بودم میدیدمش میگفتم ببخشید دارم تو دخالتتون زندگی میکنم اگه ایرادی نداره س ر ت و از اون تو درار ...

بذار برات دست بزنم 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

اووووماااااای گااااااااد حالشوببرحسابی😎

ییییسسسسسس 😎😎😎👌

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
بذار برات دست بزنم 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

بذار منم برا تو بزنم⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕