2777
2789
چه خرجی من ک اصن خرج نمیکنم دیگه فقط اینکه ماهی دوبارمنو میبره بیرون

شماره شوهرتو بده منم میخام بهش بگم عاطی خیلی طول میده داستانشو بگ‌🤪

واسه ظهور امام زمان صلوات   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما روانشناسی مثلا به اعصاب خودت مسلط باش😂

وای ن من خیلی تو این مسائل زود عصبی میشم ببخشیدا ولی جر میدم🤭😂

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
بابا من ازروزی ک جاریش شدم همه گفتن عاطی از ندا خوشگل ترومحجبه تره این اینقدازمن بدش میادهمش پشت سرم ...

شوخی میکنی؟ واقعا تو عاطفه ای؟

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
یکی از فانتزی های همسر آیندم اینه ک داداش نداره خواهر و مادرشم آمریکا زندگی میکنن🤣

شوهر دختر عموی من همه خانوادش تو بچگی تو.تصادف فوت شدن فقط این مونده با کلیییی ثروت 😫😫😫😫

بخدا رمان و داستان و تخیلات نیس پسره اهل تبریره متخصص تغذیه دختر عموی عنتر و میمون منو کرفت الان با پولای اون شده خوشگل و شیک فامیل ایفون ۱۲ خونه بالاشهر و ماشین اخرین مدل .کلی عمل زیبایی و ..خانم بچه گفته نمیارم اندامم میریره بهم 💔💔💔💔

ما که بخیلی نیستیمخدا بیسترش کنه 

💔💔💔(خیلیم بخیلم 💔💔💔)

لاااااااایک ومن نیزکلن پرچم عروس کوچیکابالاست تاتاقاریا😘😘😘

من هم ته تغاریم  هم تک عروس😎😎😎

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
بابا من ازروزی ک جاریش شدم همه گفتن عاطی از ندا خوشگل ترومحجبه تره این اینقدازمن بدش میادهمش پشت سرم ...

باحجاب تره چیه😐یجوری میگی انگار اون میخواد از تو باحجابتر باشه منتها امکاناتشو نداره!!!تنها برتریت نسبت ب اون حجابته!؟؟!واااای توروخدا ی ابمیوه بخر بخودت سر بزن بلکه بهتر شدی

حجاب ملاک خوب بودن نیستش ذات مهمه

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
شوهر دختر عموی من همه خانوادش تو بچگی تو.تصادف فوت شدن فقط این مونده با کلیییی ثروت 😫😫😫😫 بخدا ر ...

اره بابا نوش جونشون( تو گلوش گیر کنه پاره بشه)💔

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕