2777
2789
خلاصه حدودای 14 ماهش بود که تصمیم گرفتم از شیر بگیرمش چون دکترش خیلی تاکید داشت که شب شیر نخوره و کلا میگففت بچه بالای یه سال باسد کمتر شیر بخوره که بتونه غذا بخوره خلاصه شروع کردم که وعده های شیر شبشو کم کنم . یکی دو هفته تلاش کردیم اما نمیشد . خیلی سمج بود و یعالمه گریههههه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشدت هم عصبی و بداخلاق شده بود . منم دیدم بچه گناه داره . کلا بی خیال شدم به جاش شروع کردم شیر روزش رو کم کردم و هر وقت سینه میخواست بهش شیر پاستوریزه میدادم و فقط برای خواب ظهر میخورد . شب هم وقت خواب و یکی دو بار هم نصفه شب
دوباره هفته پیش برای 18 ماهگیش دکتر بودم . و بازم گفت که الان غذا و خواب کامل شب براش مفیدتره و سعی کن بگیریش . خلاصه منم از همون شب شروع کردم . وقت خواب غذاشو دادم و یکم فیلم دیدیم بعد اومدیم توی اتاق براش کتاب خوندم . بعد شیر خواست گفتم امشب شیر نداریم فردا بهت میدم
یکم شروع کرد به گریه و نازش کردم بعد دید فایده نداره خودش شیر رو از کنار تخت برداشت شروع کرد به خوردن .بعد گذاشتمش توی تختش با اهنگ همیشگی که میخوابه یکمم تپ تپش کردم خوابید