2777
2789
عنوان

لتروزول یا کلومیفن... خواهش میکنم یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 123 پست
اهان ممنون

خواهش میکنم انشالله این ماه هممون مامان میشیم

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا از کجا انقد مطمئنی 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چون لترزول و کلومیفن باعث پسرزایی میشه چون تخمک گداری و زیاد میکنه براهمین مطمئنم و دیدم😌

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
خدا شفات بده 😂😂😂😂😂😂

هر هر فعلا تو واجبتری 

یکم سوادتر ببری بالا بدنیس مطالعه هم خوبه برات تا یکم به معلوماتت اضافه شع

هر هر فعلا تو واجبتری  یکم سوادتر ببری بالا بدنیس مطالعه هم خوبه برات تا یکم به معلوماتت اضافه ...

اوه اوه ماشالا شما چقد با سوادی که هنوز نمبدونی پسر زایی و دختر زایی ربطی به تعداد تخمک نداره بلکه مربوط به کروموزوم مرد داره چون زن فقط کروموزوم ایکس داره ولی مرد هم ایکس داره هم ایگرگ 

من غَش 😂😂😂😂😂😂😂😂

اوه اوه ماشالا شما چقد با سوادی که هنوز نمبدونی پسر زایی و دختر زایی ربطی به تعداد تخمک نداره بلکه م ...

تو همون غش کنم از بیسوادیت

تو ام انقدر سواد نداری که من لترزول و گفتم و کلومیفن بیسواد بزن نت ببین چی میاره برات 

تو همون غش کنم از بیسوادیت تو ام انقدر سواد نداری که من لترزول و گفتم و کلومیفن بیسواد بزن نت ببین ...

وا چقده عقده ای هستی تو باش باسواد معلوم نیس از چی داری میسوزی که اینجور توپیدی بمن لطفا دیگ ریپ نکن بیچاره شوهرت از دستت چی میکشه

وا چقده عقده ای هستی تو باش باسواد معلوم نیس از چی داری میسوزی که اینجور توپیدی بمن لطفا دیگ ریپ نکن ...

برو گم...بابا توهم داری تو چی داری که بهت حسودی کنم اونم تو مجازی تو اطرافیانت چی میکشن از دستت انقدر توهمی هستی

برو گم...بابا توهم داری تو چی داری که بهت حسودی کنم اونم تو مجازی تو اطرافیانت چی میکشن از دستت انقد ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 فقط میتونم برات از خدا شفای عاجل بخوام روانی هستیااااا بدبخت شوهرت به زور داره تحملت میکنه 😂😂😂😂😂😂😂😂