سلام. من هر دکتری میرم بلافاصله میگن برو تخمک اهدایی چون یایسگی زودرس دارم. من تخمک اهدایی نمیخام هر چی اصرار میکنم که حداقل یکی دوماه دارو بدین تخمدانم تحریک بشه هیچ دکتری تا حالا قبول نکرده همشون به فکر جیبشون هستن تا با پول امثال من پرش کنن... طب اسلامی رفتم در عرض چند ماه هم اندازه تخمدانم بزرگ شد هم ذخیره تخمدانم پنج دهم بالا رفت. حالا میخام در کنار داروهای طب اسلامی از قرص لتروزول یا کلومیفن برای تحریک تخمک گذاری استفاده کنم قبلا فولیکول نداشتم ولی تو سونوگرافی هفته پیش نوشته حاوی فولیکولهای ریز هست. به نظرتون لتروزول بخرم یا کلومیفن ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تازه آمپولش هم داد که هرماه زدم تا ۳ماه البته ویتامین دی ام پایین بود الان نمیدونم باید برم دکتر دوباره آزمایش بده حالا میدونید چرا گفته سوم قاعدگی بیا
هر هر فعلا تو واجبتری یکم سوادتر ببری بالا بدنیس مطالعه هم خوبه برات تا یکم به معلوماتت اضافه ...
اوه اوه ماشالا شما چقد با سوادی که هنوز نمبدونی پسر زایی و دختر زایی ربطی به تعداد تخمک نداره بلکه مربوط به کروموزوم مرد داره چون زن فقط کروموزوم ایکس داره ولی مرد هم ایکس داره هم ایگرگ