2777
2789
عنوان

لتروزول یا کلومیفن... خواهش میکنم یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 123 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 فقط میتونم برات از خدا شفای عاجل بخوام روانی هستیااااا بدبخت شوهرت به زور دار ...

دکمتو زدم پلشت بیسواد🤣

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکمتو زدم پلشت بیسواد🤣

همونه بیچاره مادر شوهرتو انقد با عقده ای بازیات حرص دادی محل نمیده بهت 😂😂😂😂 یا مامانت فقط تو زندگیت دخالت میکنه چون تمیتونی واسه زندگیت درست تصمیم بگیری 😂😂😂😂😂😂😂امیدوارم به زودی بزرگ بشی 😂😂😂😂😂😂

حرف حقیقت تلخ بود سوختی اره ؟؟؟ 😂😂😂😅😅😅 بیچاره مادرشوهرت حق داره محلت نده روانیش کردی😅😅😅😂😂 ...

من که گفتم دکمتو زدم براهمین دیگه حرفی ندارم باهات ک..خل خانوم

تاماتحتت سوخت همین برام کافی بود 

بعدشم من باادمایی که خانوادشون براشون ذره ای وقت نذاشتن که ادبشون کنن حرفی ندارم 

توام خیلی شیرین میزنی دیابتی نشی یوقت🤣

متفورمین رو هر روز میخوری ؟ کی قطع میکنی؟

یعنی دکتر ها می گن حتی با ivf هم نمی شه؟

بنظرم برو مراکز ناباروری بگو می خوام شانس خودم و امتحان کنم واست ivf کنن در اخر هم همه چی دست خدا اگه اون بالایی بخواد حتما می شه 

یعنی دکتر ها می گن حتی با ivf هم نمی شه؟  بنظرم برو مراکز ناباروری بگو می خوام شانس خودم و امت ...

مگه به این راحتیه؟؟؟ کلی هزینه میخاد ای وی اف. اونم سی درصد امکان داره بگیره. اگه هزینه هم جور بشه که نمیشه خودم ای وی اف نمیخام

من که گفتم دکمتو زدم براهمین دیگه حرفی ندارم باهات ک..خل خانوم تاماتحتت سوخت همین برام کافی بود&nbs ...

ای خدا عاشق اعتماد بنفست شدم یعنی اخه اولش رو خیلی خودتو دست بالا گرفتی ولی اخرش که ر..یدم بهت ساکت شدی و حد خودتو فهمیدی حالا هم همونطور لال بمون چون مادرشوهرت ازت میناله و مامانتم که همش پیگیر توعه چون میدونه نمیتونی تصمیم درست و حسابی بگیری 😂😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅

ای خدا عاشق اعتماد بنفست شدم یعنی اخه اولش رو خیلی خودتو دست بالا گرفتی ولی اخرش که ر..یدم بهت ساکت ...

تصمیم من ربطی به لترزول تو نداشت کودن خانوم

فعلا که تاالان من ر..دم به خودت و همه کس و.....

توام تا بیسوادی بچه نیار چون نمیدونی باید چجوری کو...بشوری چون خانوادم نداری و براکسی مهم نیستی براهمین بچرو به فنامیدی

دیگم منو ریپ نکن وگرنه سرتا پاتو قهوه ای ترمیکنم نکبت  

ای خدا عاشق اعتماد بنفست شدم یعنی اخه اولش رو خیلی خودتو دست بالا گرفتی ولی اخرش که ر..یدم بهت ساکت ...

فعلا که شوهرتو مشکل داره معلومه انقدر بهت پول نداده عقده ای شدی اشکال نداره خوب میکنه زنی مثل تورو باید مثل س...باهات رفتارکنه

تصمیم من ربطی به لترزول تو نداشت کودن خانوم فعلا که تاالان من ر..دم به خودت و همه کس و..... توام ت ...

واه واه همونه تو بلدی ک.نه بچتو بشوری که سرتا پات قهوه ای انقد مادر شوهرتو فامیلای شوهرت اخلاق ا..ن نشون دادن بهت مثل همونا شدی 😂😂😂😂😂 انقد عقده ای هستی که فقط حرف از سواد یا بیسوادی میزنی معلومه یکی سوزوندتت که همش دم از سواد میزنی اگه سواد داشتی که جات اینجا نبود پشت میز دکتری بود انت..رخانوم 😂😂😂😂😂😂 

فعلا انقد بچه ای که مامان بابات همش تو کارات دخالت میکنن تا یوقت اشتباه نونی بچه ننه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای تو این چند روز چقد خندیدم به ادم خنگولی مثل تو که جقد عقده ایه 😂😂😂😂😂😂

فعلا که شوهرتو مشکل داره معلومه انقدر بهت پول نداده عقده ای شدی اشکال نداره خوب میکنه زنی مثل تورو ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂چیزی پیدا نکردی بگی چرت و پرت گفتیااااا 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چیه سوختی که دستت رو رو کردم بسوز بسوز 😂😂😂😂😂😂🧿

فعلا که شوهرتو مشکل داره معلومه انقدر بهت پول نداده عقده ای شدی اشکال نداره خوب میکنه زنی مثل تورو ب ...

ببین چطور سوزونده بودمت که دو روز جوابی نداشتی بگی 😂😂😂😂😂😂😂😂 حالا سر تا پای کی قهوه ایه ؟؟ من یا تو 😂😂😂😂😂اابته مادرشوهرت و فامیلاش قبل من قهوه ای کرده بودنت لزومی به من نبود😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مگه به این راحتیه؟؟؟ کلی هزینه میخاد ای وی اف. اونم سی درصد امکان داره بگیره. اگه هزینه هم جور بشه ک ...

قرص اووبوست بخور گرونه اما برای تقویت تخمدانه ی تاپیک هس درمورد کسایی ک با ذخیره تخمدان کم باردار شدن برو اونو بخون