2777
2789
عنوان

لتروزول یا کلومیفن... خواهش میکنم یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 123 پست
درسته متفورمین رو برای اوناییکه قند دارن تجویز میکنن. ولی یکی دیگه از کاربردهاش تحریک تخمک گذاریه

من خودم هشت ماه متفورمین واسه بهبود عملکرد تخمدان هام خوردم متخصص زنان تجویز کرد 

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتیجشو دیدی؟

پریودام منظم تخمک گذاری هم دارم ولی حامله نشدم هنوز 

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
مشکلتون  قبلش چی بود

همون اقدام کردم حامله نشدم الان ده ماه این ماه برای اولین بار لتروزول خوردم 

متفورمین رو هر روز میخوری ؟ کی قطع میکنی؟

نه هر روز می خورم با یدوفولیک و ویتامین د 1000

اسید فولیک؟ویتامین دی رو هر روز میخوری؟

د 1000 بله ، بله یدوفولیک ی مرحله بالاتر از اسید فولیک

اسید فولیک؟ویتامین دی رو هر روز میخوری؟

به من ویتامین دی ۱۰۰۰ داده یکروز درمیان میخورم با فولیک اسید با قرص کو آنزیم و اوستیو که تقویتین و گلوکوفاژ که گفته روزی ۳ عدد من روزی ۲ عدد میخورم اما فعلا خبری نشده فقط نتونستم فرتیل سی ام رو گیر بیارم همش فکر میکنم اگه اونو میخوردم امکان داشت باردار بشم 

ببخش زیاد میپرسم اخه نامرد دکترا هیچی نمیگن. چرا ویتامین د هر روز میخوری

ویتامین دی من خیلی کم بود دکتر گفت اگه یهو با دا. بشی قلب نی نی تشکیل نمیشه اگه ویتامین دی نرمال باشه نیازی نیست ... اره خدا دکترا رو لعنت کنه همشون پولکی ان

دی هزارو واسه چی داده

می گم دیگه کمبود دارم واسه قلب نی نی انشالله