سلام. من هر دکتری میرم بلافاصله میگن برو تخمک اهدایی چون یایسگی زودرس دارم. من تخمک اهدایی نمیخام هر چی اصرار میکنم که حداقل یکی دوماه دارو بدین تخمدانم تحریک بشه هیچ دکتری تا حالا قبول نکرده همشون به فکر جیبشون هستن تا با پول امثال من پرش کنن... طب اسلامی رفتم در عرض چند ماه هم اندازه تخمدانم بزرگ شد هم ذخیره تخمدانم پنج دهم بالا رفت. حالا میخام در کنار داروهای طب اسلامی از قرص لتروزول یا کلومیفن برای تحریک تخمک گذاری استفاده کنم قبلا فولیکول نداشتم ولی تو سونوگرافی هفته پیش نوشته حاوی فولیکولهای ریز هست. به نظرتون لتروزول بخرم یا کلومیفن ؟
به من ویتامین دی ۱۰۰۰ داده یکروز درمیان میخورم با فولیک اسید با قرص کو آنزیم و اوستیو که تقویتین و گلوکوفاژ که گفته روزی ۳ عدد من روزی ۲ عدد میخورم اما فعلا خبری نشده فقط نتونستم فرتیل سی ام رو گیر بیارم همش فکر میکنم اگه اونو میخوردم امکان داشت باردار بشم
ببخش زیاد میپرسم اخه نامرد دکترا هیچی نمیگن. چرا ویتامین د هر روز میخوری
ویتامین دی من خیلی کم بود دکتر گفت اگه یهو با دا. بشی قلب نی نی تشکیل نمیشه اگه ویتامین دی نرمال باشه نیازی نیست ... اره خدا دکترا رو لعنت کنه همشون پولکی ان
ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤