2777
2789
عنوان

لتروزول یا کلومیفن... خواهش میکنم یه لحظه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 123 پست
قرص اووبوست بخور گرونه اما برای تقویت تخمدانه ی تاپیک هس درمورد کسایی ک با ذخیره تخمدان کم باردار شد ...

اره گرونه فعلا دستم تنگه نمیتونم بخرم. اتفاقا اون تایپیک ساحل رو میخونم نزدیک ششصد تا صفحه داره هر روز بیست سی صفحه رو میخونم 

چند سالته؟

من ۲۳ سالمه ذخیره ۱/۴ نسبت ب سنم کمه شوهرمم تحرک اسپرم کمه دکتر بهم گفته iuiکن تو خیلی دل گنده ای ک می خوای ریسک کنی چون ب گفته ی دکترا ذخیره ب مرور کم می شه شاید الان با ivf جواب بگیری ولی چند سال دیگه همونم نمی شه ولی در اخر همه چی دست خداست نامید نباش ولی بیخیالشم نشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟ من ۲۳ سالمه ذخیره ۱/۴ نسبت ب سنم کمه شوهرمم تحرک اسپرم کمه دکتر بهم گفته iuiکن تو خیلی د ...

۳۷ سالمه. این که میگن ذخیره کم میشه دکترها تو گوشمون کردن اگه اینطور نبود چرا امثال من ظرف مدت دو سه ماه ذخیرم پنج دهم بالا رفته در حالی که همین دکترهای مثلا متخصص بلافاصله میگفتن برو اهدایی بگیر اگه قراره از یکی دیگه تخمک بگیرم چرا این دکترا عجله دارن؟؟؟ پس یه جای کار میلنگه که همه پیشنهاد اهدایی میدن چون یه چیزی رو به جیب میزنن. به من گفتن یایسه شدم. اصلا یایسگی تو این سن معنی نمیده. یه جایی تو بدنم ایراد داره عوض اینکه اونو پیدا کنن فوری میگن برو اهدایی بگیر... بعد سی چهل میلیون خرج کردن سی درصد امکان داره بگیره...  به این میگن تجارت کثیف. منی که در عرض چند ماه ذخیرم از یک دهم به پنج دهم رسید و اندازه تخمدانهام هم که کوجیک شده بودن نرمال شدن پس حتما بهتر هم میشه... به امید خدا پیش میرم توکل بخدا.... راستی عیدت هم مبارک