2777
2789
عنوان

مامانم بی اجازه رفته در کمدمو باز کرده میگه تو دزدی بخاطر نامزدش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 46344 بازدید | 834 پست
دیگه در این حد جرعت ندارن بلخره مادرش بر میگرده نمیگه قفل چرا شکسته

بازم امنیت نداره

مگه میشه همش توی اتاق باشه؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

راستی گلم من الان سرچ کردم برات نوشته بعد از فوت شوهر، زن اگه ازدواج کنه حقوق شوهر قبلی قطع نمیشه . پس همون که اول گفتم اگه پیگیر حقوقتون نباشی میرسه به اون مفت خورا حتی حقوق پدر خدابیامرزتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🚫🚫🚫🚫🚫🚫

اسی بهترین کار رفتن پیش وکیل هست

با داداشت نقشه بچینین که برین پیش وکیل 

بجای اینکه آتیشش تند شه بره بزن بزن

عقلانی رفتار کنید، وکیل ها هزارتا راه بلدن برای دور زدن قانونا 

برید ببینید چه پیشنهادی بهتون میدن 

حق تونو بگیرید اونوقت

خونه برادرت هم نمی تونی بمونی، چون خودت گفتی، ماشالله شعور و عقل هم داری

هرجقدرم بری پانسیون و سالن مطالعات، بازم برادر و زنش اذیت میشن یا راحت نیستن 

بهتره تا قبل عقد مادرت سریعا برید پیش وکیل ببینید راهکار اون چیه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

پام میمونه اینو مطمئنم . باهاش صحبت کردم قبول کرده حق اشتغال و تحصیل و طلاقو بهم بده . گفت خودم خرج ...

آره زوده بازم . یه سیب بندازی بالا هزارتا چرخ میخوره . بعد ادامه تحصیل زمان مجردی کجا و متاهل شدی و با هزارتا مسئولیت کجا ؟! بعد قضیه ی همون پشتوانه ی مالی و جهیزیه و اینا چی میشه ؟ بذار با خیال آسوده از همه ی اینا و با آرامش و پشتوانه ی مالی و عزت بری سر زندگی خودت نه با تنش و دعوا و درگیری و استرس و هول هولی

بشین سر جات تهش باز حرف زد اذیت شدی از ایرپاد استفاده کن😬بعدم اگر باز گفت بگو یهم پدریمو بده خونه بگیرم....اینجوری برای اینکه خونه از دست نره آروم میشه

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
بازم امنیت ندارهمگه میشه همش توی اتاق باشه؟

حالا خودم الان حرفای دوستانو جمع بندی کردم گفتم شاید این راه خوب باشه

اول که داداشم تا چند دقیقه دیگه میرسه ، میدونم دعوا میشه ولی بعدش اگه گفت بیا خونه ی ما ، قبول نکنم فقط بگم فردا بیاد دنبالم بریم برای شکایت

اول برم حقوق بابامو جدا کنم . وقتی جدا شد نزدیک داداشم یه خوابگاه بگیرم با حقوق ، اونجا بمونم چون اصلا دلم نمیخواد مزاحم داداشم و زنداداشم بشم 

تا یکی دوماه دیگم پارتنرم میاد خواستگاری ، اونوقت قبول کنم و عقد کنیم دیگه همه چیز درست میشه . اونم که حق طلاق و اشتغال و تحصیلو بهم میده باهاش حرف زدم ، گفت خودم خرج ادامه تحصیلتم میدم . البته اون از قضیه و مشکلات خانوادگیمون خبر نداره خداکنه متوجه نشه نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم کارم درسته یا نه

واقعا مادرت بیشعورعه 

خونه داداشت بری اونجا معذبی 

زن داداشت فرشته هم باشه بالاخره خسته میشه حقم داره ک خسته بشه

اونجا هم بمونی خطرناکه

هم پدرعه هم پسرش برات خطر دارن 

از کجا معلوم کی هستن چی هستن  شاید چشم پاک نباشن 

بی هوا خفتت کنن هزارتا بلا سرت بیارن

خدا کمکت کنه خیلی ناراحت شدم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )