2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه ای که به دنیا میاد از به دنیا اومدنش راضیه!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 70 پست
میگن خدا تو عالم زر به ادما قبل دنیا اومدن همه زندگی نشون میده تو پدر مادرتو انتخاب میکنی زندگیتو بخ ...

فکر نمیکنم درست باشه چون بعضیا از اول تا اخر زندگیشون غم و غصه س چرا باید انتخاب کنه؟!

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من چرا اینو یادم نیس؟

اگه یادت بود زندگی کردنت چه فایده ای داشت اخه همچیو میدونستی تهشو میدیدی

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 

اگه همه قبل از به دنیا اومدن خودشون راضی بودن....

و عالم زر که دوستمون گفت واقعی باشه و همه اوکی دادن و اومدن به این دنیا،پس چرا الان این همه آدم ناراضین خیلیا حتی خودکشی میکنن،مگه قبلا این شرایطو تو عالم زر ندیدن؟

اره خیلی جالبه به نظر من واقعیته بعضیا میگن اینکه یه صحنه هایی برامون اشنایت انگار خواب دیدیمم مربوط ...

کاش من اون لحظه لال میشدم و میگفتم نمیخوام این دنیا رو😂😂

یا حداقل می دیدم که ایرانه می گفتم خدا اگه زحمتی نیس منو ببر کانادا🙈😂😂😂😂😂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
فکر نمیکنم درست باشه چون بعضیا از اول تا اخر زندگیشون غم و غصه س چرا باید انتخاب کنه؟!

نمیدونم اینم یه نظریست حتما یه دلیلی داره دیگه به نظر من درست میاد ادم از ثانیه بعدشم خبر نداره عقل و ذهنش انقد محدوده از حکمت اتفاقات که دیگه هیچی...

حالا مردم میام تعریف میکنم واقیه یا نه😂

من که از بابتش متاسفم یه بارم به بچه ام گفتم متاسفم وارد این دنیای مزخرف کردمت بهم گفت از زندگی راضیه خوشحاله دنیا اومده باز یه کم این بار رو از شونه هام برداشت  

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اگه همه قبل از به دنیا اومدن خودشون راضی بودن....  و عالم زر که دوستمون گفت واقعی باشه و همه ا ...

فک کنم خدا جاهای خوبشو نشون داده 😂😂😂

از سختی ها چیزی نگفته بود😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
کاش من اون لحظه لال میشدم و میگفتم نمیخوام این دنیا رو😂😂 یا حداقل می دیدم که ایرانه می گفتم خدا ا ...

منم همیشه میگم خدایا اگه اینجوریه تو فکر‌نکردی من اسکل نمیتونم درست تصمییم بگیرم بزار کمکش کنم جا خوب بیوفته؟؟😡😂

من این حرفارو قبول ندارم

و اصلا هم به کلمه تقصیر و مقصر اعتقادی ندارم

مادر و پدر و خونه شون برای بچه حکم هتل وداره چون ما فقط از هدیه خدا امانتداری میکنیم تا زمانی که خودش به درایت کامل برسه و راهشو آینده شو انتخاب کنه (ما فقط میتونیم حامیش باشیم و حکم مشاورشو داشته باشیم) 

هرکسی سرنوشتشو خودش رقم میزنه با تصمیماتش و کاراش

منم اینو شنیدم که بچه خودش انتخاب میکنه که پدر و مادرش کی باشن (حالا صحت داره یا نه نمیدونم فقط شنیدم)