2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه ای که به دنیا میاد از به دنیا اومدنش راضیه!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 70 پست
منم همیشه میگم خدایا اگه اینجوریه تو فکر‌نکردی من اسکل نمیتونم درست تصمییم بگیرم بزار کمکش کنم جا خو ...

وااااای😂😂😂😂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

من الان ۴ساله ازدواج کردم و دارم مقاومت میکنم بچه نیارم اما همسرم بچه میخواد

هنوز کنارنیومدم باخودم ک بیارمش ب این دنیا

مطمئنم اگر بچه دارشم هم عذاب وجدان میگیرم هم افسردگی

اززیر بار مسوولیت درنمیرم خودتون میدونید ک زندگی تواین دنیا بااین شرایط چقدر سخت شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همیشه میگم خدایا اگه اینجوریه تو فکر‌نکردی من اسکل نمیتونم درست تصمییم بگیرم بزار کمکش کنم جا خو ...

جررر😂😂

من که نشد باد بشم برم تو موهات ولی عوضش تو حسابی اشک شدی رفتی رو گونم                           دود شدی رفتی تو سینم...👐🌌
اگه همه قبل از به دنیا اومدن خودشون راضی بودن....  و عالم زر که دوستمون گفت واقعی باشه و همه ا ...

خوب اخه ماکه اونقد اگاهی نداریم از مشکلات سر در بیاریم... دیدی دور مورچه و با مداد خط بکشی میترسه فکر میکنه مانع جلوشه گیر میکنه یه گوشه؟ ماعم همونیم تو زندگی دنیا نسبت به اگاهی بعد مرگمون

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 
تضمین؟ شما چطور آینده بچت رو میتونی تضمین کنی؟ نهایتا میتونی با در نظر گرفتن سلامت عقلی و روانی خو ...

تضمین تا حدود زیادی قابل پیش بینی هست

موقعیت جعرافیایی که هستی ، بچه ات از حقوق انسانی و اجتماعی و جنسیتیش به طور طبیعی چقدر برخورد داره 

اگه موقعیت جغرافیاییت مشکلی داره ایا توانایی تامین نیاز های کامل و رفاهشو و اموزش های لازمشو داری یا قادر هستی قبل از اینکه سنش بالا بره مهاجرت کنی؟

به طور مثال بچه ای که تو سوییس بوجود میاد و بچه ای که تو یه متطقه محروم به دنیا میاد ایا از اینده تضمین شده یکسانی برخوردارن؟

حتی فکر به اینکه اگه به هردلیل در اینده کنارش نبودین ایا سیستم قادره و روند مناسبی برای حمایت ازش داره یا نه؟ 

بچه ها تو جامعه ای که هستین فرصت رشد تقریبا یکسانی دارن یا شدیدا وابسته به وضع مالی پدر و مادر و فرهنگ پدر و مادره؟( طبیعیه هرجای دنیا پولدارها مرفه ترن ولی منظورم فرصت شکوفایی استعداد هست ایا جایی هستی که شکوفایی استعداد بچه تا حد زیادی وابسته وضع مالی پدر و مادره یا اموزش و پرورش امکاناتی و فراهم کرده که تقریبا فرصت رشد یکسان باشه ؟!)

تضمین تا حدود زیادی قابل پیش بینی هست موقعیت جعرافیایی که هستی ، بچه ات از حقوق انسانی و اجتماعی و ...

اگرم دقت کرده باشید رشدجمعیت تو کشورای زیرخط فقربیشتره هرچی محروم دیدیم دوجین بچه داشته خب توکه میبینی اینده خوبی درانتظارش نیس چرا میاری

تضمین تا حدود زیادی قابل پیش بینی هست موقعیت جعرافیایی که هستی ، بچه ات از حقوق انسانی و اجتماعی و ...

عزیزم اگر منطقی نگاه کنین هیچ کدوم از اینا قابل اتکا و قطعی نیستن

من امروز توی فلان کشور اروپایی زندگی میکنم، کسی تضمین داده ده سال بعد توی اون کشور جنگ و قحطی نشه؟

من امروز وضعیت مالی مناسبی دارم، کسی تضمین داده ده سال بعد ورشکسته نباشم؟

امور مادی به هیچ وجه قابل اتکا و تضمین شده نیستن

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  

دوستان ی تعداد به این موضوع اعتقاد دارین که اگه اوضاع مالی خوب بود میشه بچه آورد....

به نظرتون بچه هایی که تو کشورا یا خانواده های مرفه به دنیا میان بیشتر از زندگی راضین؟

اگه آره خب اونایی که مشکلات افسردگی دارن و تو خونواده های ثروتمندن اونا چی؟

فقر مث ی مرگ بزرگه قبول ولی ثروت همیشه ضامن حال خوبه؟و جواز بچه دار شدنه؟

عزیزم اگر منطقی نگاه کنین هیچ کدوم از اینا قابل اتکا و قطعی نیستن من امروز توی فلان کشور اروپایی زن ...

تو داری بر اساس الان تصمیم میگیری 

وضعیت الان و در نظر میگیری و منطقی تصمیم میگیری و بهترین حالت و امکانات و فراهم میکنی

بعدشم قاعدتا یه بچه ترجیح میده تو یه کشور عالی بدنیا بیاد و حداقل ده سال زندگیشو عالی بگذرونه تا اینکه تو کشوری بدنیا بیاد که معلوم نباشه ده سال دیگه هنوز پیشرفت کرده باشه یا نه 

بعدشم جنگ و بلایای طبیعی غیرقابل پیش بینی ان

ولی مدیریت مسیولین یه کشور قابل پیش بینی 

مثلا یه کشور محروم افریقایی و درنظر بگیر چن ده سال هست وصع زندگیشون همینه شاید در اینده تغییر کنه ولی بنا به شرایط موجود احتمالش نزدیک به صفره

ولی کشوری که مردم و فرهنگش الان تو اوجه و مسیولینش هم راهبرد پیشرفت دارن قطعا در اینده اگه شکست هم بخوره باز هم بلند میشه مثل سرگذشت المان 

دوستان ی تعداد به این موضوع اعتقاد دارین که اگه اوضاع مالی خوب بود میشه بچه آورد.... به نظرتون بچه ...

من الان مجردم ولی فقط در صورای بچه میارم که خونه و ماشبن داشته باشیم و درامد شوهرمم بالا ۲۰۰ میلیون باشه میدونم که همچین کیسی نیست   پس منم هیچ وقت بچه نمیارم 

اسی این چه تاپیکی‌ بود زدی داغ دلم تازه کردی😭😭😭 الان افسردگی میگیرم😭😭😭

آخه واقعا ذهنمو به خودش مشغول کرده

میخوام نظرات دیگرانم بدونم

شاید خودم ی روز بخوام مادر بشم

میخوام ببینم این خودخواهیه یا ن فقط خواست خداس و من توش نقشی ندارم.....